Ecclestone a kezét is tűzbe tenné Putyinért, megvédte az orosz inváziót

2022. június 30. 14:28

A Forma-1 korábbi vezére szerint az orosz elnök egy józan értelmű és első osztályú ember.

2022. június 30. 14:28
null

A Forma-1 korábbi vezére megvédte Vlagyimir Putyin orosz elnököt és az általa indított ukrajnai háborút – írja a Telex a Sky Newsra hivatkozva. Bernie Ecclestone szerint Putyin egy józan értelmű és első osztályú ember, akiért tűzbe tenné a kezét, és aki úgy hitte, hogy Oroszország javára cselekszik, amikor megtámadta Ukrajnát.

„Sajnos ő is olyan, mint sok üzletember, és biztosan olyan, mint én, hogy időről időre hibázunk, és amikor hibát követünk el, a lehető legtöbbet kell tennünk, hogy kijussunk belőle” – mondta, majd komoly kritikával sújtotta Volodomir Zelenszkij ukrán elnököt, mivel nem nyit eléggé az oroszok felé.

„A másik személy, Ukrajnában, akinek a hivatása, ha jól tudom, komikus volt, és úgy tűnik, hogy ezt a hivatást akarja folytatni, mert

aki egy értelmes ember, és meghallgatta volna őt, és valószínűleg tehetett volna valamit az ügyben” – fogalmazott.

Nyitókép: AFP

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. július 01. 15:43
Végre egy épelméjű nyugati.
csjanos
2022. július 01. 09:04
....egyetértek az öreggel...jól látja...
lazio154
2022. július 01. 08:45
Az öreg kocsmáros zsidó is a halálos ágyán vallotta be fiának, hogy szőlőből is lehet bort csinálni. Ecclestone is elérkezetnek látja ideje bevallani, egész életében kommunista volt.
Felvidéki MAGYAR
2022. június 30. 22:19
Na azért! De a Szent Korona nem "made in China"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!