Elemzők szerint április 15-ére csődbe megy Oroszország

2022. március 13. 08:02

A dátum azért pont április 15-e, mert ekkor lesz esedékes két államkötvény hozamának kifizetése, amit elemzők szerint Oroszország már képtelen lesz megtenni.

2022. március 13. 08:02
null

Április 15-én fizetésképtelenné válik Oroszország a Morgan Stanley globális hitelezési igazgatója szerint. Az igazgató szerint 15-én Oroszország képtelen lesz kifizetni a hitelezőit. Azért pont április 15-e, mert

ekkor lesz esedékes két államkötvény hozamának kifizetése, amit elemzők szerint Oroszország már képtelen lesz megtenni.

Ha nem sikerül Oroszországnak törlesztenie és a hitelezők követelését a bíróságok is jóváhagyják az igazgató szerint a hitelezők rátehetik a kezüket a szankciók miatt külföldön befagyasztott orosz vagyonelemekre, például a valutatartalékokra.

Nyitókép: MTI/Pool AP/Thibault Camus

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. március 15. 20:15
A II. világháború nem a be csődölést mutatta. Feltételezem, hogy most sem az oroszok be csődölése vet véget a háborúnak.
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. március 14. 17:59
Ha azonban április 15-én mégse csődöl be Oroszország, akkor a a Morgan Stanley globális hitelezési igazgatója a TV nyilvánossága előtt, élő egyenes adásban kiherélteti magát. Továbbá bejelenti, hogy elmegy a Londoni Csatornaműhöz fos-ízlelőnek, mert máshoz nem ért.
pumuklik
2022. március 14. 15:12
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gyéressy Károly
2022. március 14. 12:34
Az elemzők hülyék. Kérjük vissza az X-et! Nem kell a 18 hozzászólás/oldal lapozás! Rossz, használhatatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!