Feloldják a tiltakozó kanadai kamionosok számláinak befagyasztását

2022. február 23. 15:46

„Már nincs szükség” az intézkedésre.

2022. február 23. 15:46
null

Elkezdték feloldani azokat a múlt héten kiszabott korlátozásokat, amiket a kanadai Szabadság-konvoj megmozdulás támogatóinak számláira szabtak ki Kanadában – írja a helyi sajtó.

Miután a fővárosban több mint 191 letartóztatással, 79 jármű elvontatásával és a tüntetőket támogatók bankszámláinak befagyasztásával véget vetettek a hetek óta elhúzódó tüntetéseknek, a bankok feloldhatják a befagyasztott számlákat. Ezekhez az intézkedésekhez a Justin Trudeau vezette kormánynak szüksége volt a vészhelyzeti felhatalmazásra, ami kritikusai szerint felesleges volt, és lehetőséget adott a hatalommal való visszaélésre.

Nyitókép: Dave Chan / AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2022. február 23. 22:29
Megvolt Klaus Schwab "Nem lesz semmid és boldog leszel" tragikomédiájának főpróbája. Valószínűleg így fogják elérni a célt. Egyszerűen ellopják az emberek pénzét, kiszolgáltatottá téve. A kiszolgáltatott, éhező embert sok mindenre rá lehet venni.
Turius
2022. február 23. 21:59
Már nincs szükség a "hadiállapotra" úgyhogy mondjuk ki, megszületett az ELSŐ GALAKTIKUS BIRODALOM!!!!! Innentől Kanada a Kanadai Demokratikus Népszovijetek Tanácsköztársasága!
gacsat
2022. február 23. 18:48
Késő. Már megbukott. https://www.facebook.com/permalink.php?story
hutogep
2022. február 23. 18:45
Gondolom már szóltak neki, hogy ez egy kicsit még erős húzás. Még.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!