Négy magyar animáció is versenybe került idén az Annécy Filmfesztiválon

2021. március 30. 08:53

A fesztivál idei programjába beválogatott négy magyar animáció közül három a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemhez (MOME) kötődik.

2021. március 30. 08:53
null

 A MOME megbízásából született meg az intézmény névadója, Moholy-Nagy László születésének 125. évfordulójára a Moholymotion című kisfilm, amely az alkalmazott animációs filmek között száll versenybe.

de még nagyobb siker, hogy rengeteg helyre, számtalan nézőhöz jutottak el Moholy-Nagy életművéről készült tartalmaink: a riportok, a dokumentumfilm és az animációs film is. Az online forgalmazáson túl országos televíziós csatornák vetítették a tartalmakat, de a mozikban, sőt a CineFest Miskolc Nemzetközi Filmszemlén is szerepet kaptak” – közölte az MTI-vel Kollarik Tamás producer.

(MTI)

Címlapkép: Filmszínház. Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vastaps
2021. március 30. 16:44
...ezek 4-en nezik 1-mas mocskat , majd dicsergetik ,dijazgassak 1- mast. Anyatok picsajat.
Knerten
2021. március 30. 13:36
Szép kis csipet csapat. Ők a "magyar filmművészet". Szégyen. Szégyen, hogy 30 évvel a rendszerváltás után még mindig ez a garnitúra uralkodik, élősködik a magyar kultúrán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!