Szelektív #metoo mozgalom

2018. augusztus 24. 08:13

A nők, gyerekek elleni szexuális támadások az európai lakosság terrorizálásának, megfélemlítésének eszközei.

2018. augusztus 24. 08:13
Földi László
Földi László

„A nők elleni szexuális támadások elszaporodása mellett a másik sokkoló kihívás Európának a gyermekházasságok megjelenése. 2016-ban 132 ilyen esetet regisztráltak Svédországban, ám a szakemberek ennél jóval magasabbra becsülik ezek számát. A gyerekkorúval kötendő házasságot ugyan a törvény tiltja, de a svéd kormány nem felszámolni, hanem »kezelni« akarja a helyzetet. A Nemzeti Egészségügyi és Jóléti Hivatal olyan tájékoztató brosúrát adott ki, amely azoknak a migráns férfiaknak ad tanácsokat, akik gyermekkorúval élnek házasságban. Már Németországban is harcolnak azért jogvédő szervezetek, hogy a gyermekekkel létesített szexuális kapcsolat természetes irányultságnak minősüljön.

Mindezekhez képest elhanyagolható problémának tűnik a burka, a hidzsáb viselésének kérdése. A teljes testet, arcot fedő ruházatot már több országban betiltották, legutóbb Dániában. A törvény ellen tüntetők között szép számmal jelentek meg dán nők is, akik érthetetlen módon az emberi jogok csorbítását látják ebben. Eljutottunk odáig, hogy a burka fürdőruha-változatát, a burkinit már divatbemutatókon igyekeznek népszerűsíteni.

Meggyőződésem szerint a nők, gyerekek elleni szexuális támadások az európai lakosság terrorizálásának, megfélemlítésének eszközei, amelyek ellen a hatóságoknak a törvény teljes szigorával fel kell lépni. A keresztény–zsidó kultúra, életforma alapjait ért támadásként kell kezelni a nők jogainak korlátozását. Emlékeztetőül: Szaúd-Arábia most engedélyezte, hogy a nők is vezethessenek autót.

A fentiek alapján nem igazán értem, hogy a nyugat-európai jogvédő szervezetek, feminista mozgalmak miért nem emelik fel a hangjukat ebben a kérdésben is csak úgy, mint a #metoo mozgalommal tették. Nem hihetik a nők, hogy az iszlám radikalizmus terjedése Európában nem akarja a saját képére formálni az önfeladó Nyugatot! Legyen szó étkezési szokásokról, viseletről, családról, emberi és szexuális jogokról. Ez a harc már folyik. Minden egyes lépés, amely életformánk, szokásaink önkéntes feladásával jár, egyben a hódítókat erősíti.”

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2018. augusztus 24. 13:38
1. Európa kultúrája görög-latin-keresztény. A zsidó kultúra csak szubkultúra. 2. "Legyen szó étkezési szokásokról, viseletről, családról, emberi és szexuális jogokról. Ez a harc már folyik. Minden egyes lépés, amely életformánk, szokásaink önkéntes feladásával jár, egyben a hódítókat erősíti." a) Magyarországon minden sarkon az ócska, büdös, ki tudja, milyen módon készült gyros takarmányt falja a magyar. b) a fodrászatok kirakatában az arab szakállas férfifejek hirdetik az új trendet. c) az áruházak kirakatában 5 sárga-fekete, kreol kirakati bábuk, a hatodik az 1 db fehér kirakati bábu. d) az áruházakban a muszlim kendők, arab motívumos ruházat e) a katolikus templomaikban sorra, felújítás címén, lemeszelik a több száz éves freskókat, a faragott, műemlék jellegű padokat kihordják, lecsupaszítják, lebontják az oltárokat. (a KDNP és a Műemlék Védelem dicsőségére.) f) a katolikus liturgiába beépítik az USA szubkultúra seggrázós, óbégatós gospeljét, megakadályozva az elmélyült, személyes csendes áhítatot. Síppal-dobbal, cintányérral, dobgitárral óbégatnak amatőr együttesek. Miről is beszélünk?! Hiába a kerítés, ha hagyják, hogy intézményesen belülről rothasszák el a kultúránkat.
hetedik
2018. augusztus 24. 10:07
Ha egy egy borgőzös buliban tántorgó férfi rendező megcsapkodja vmi nőcske seggét Máris ugrik a metoo Mozgalom és az illetőt élve elássák. Mindegy korábban mit tett helyeset,igazat, Maradandót,nem számít.... Ha azonban Hassan frankfurtban megerőszakol egy fehér lányt az nem éri el az ingerküszöböt,nincs is hìrértéke. Ezt az ellentmondást látják a szavazók,ezért fog teljesen megsemmisülni rövidesen a libsi oldal minden eddig elért eredményével egyetemben.
Pelso j.
2018. augusztus 24. 10:00
Vajon mely országoknak érdeke Európa terrorizálása, megfélemlítése, destabilizálása...?
Kanóc
2018. augusztus 24. 09:48
A cikket Horváth József Írta, nem Földi László. Legalábbis a MI szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!