Annyi a rajtrácslányoknak a Forma 1-ben

2018. január 31. 16:29

A lányok „ellentétesek voltak a modern társadalmi normákkal”.

2018. január 31. 16:29

Szerdán a Forma 1 tulajdonosai bejelentették, a tavasszal kezdődő 2018-as szezontól kezdve megválnak az úgynevezett rajtrácslányoktól – azon lengén öltözött hölgyektől, akik a futamok kezdete előtt a versenyautók előtti rajtszámokat tartják. Az amerikai tulajdonosok azzal indokoltak, a lányok megléte „nem áll összhangban a márka értékeivel, és ellentétes a modern társadalmi normákkal”.

Hozzátették: a változtatás a Forma 1 más betétfutamaira is vonatkozni fog a versenyhétvégék ideje alatt. „A múlt évben utánanéztünk, melyek azok a területek, amelyek fejlesztésre szorulnak annak érdekében, hogy azok összhangban legyenek ezen nagyszerű sport iránti víziónkkal” – mondta Sean Bratches, a versenysorozat üzleti kapcsolataiért felelős ügyvezető igazgatója.

Hozzátette: hiába voltak a rajtrácslányok évtizedeken át a versenyhétvégék szerves részei , nem hiszik, hogy a szokás „megfelelő vagy releváns lenne a Forma 1 számára, valamint az új és régi szurkolóknak”.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2018. február 01. 16:25
Magát a "versengést" kellene betiltani, hisz az frusztrálja a tornából felmentett baloldali lúzerek érzékenységét - rámutatva hol is vannak ők a táplálékláncban. Apropó. Be kellene tiltani a táplálékláncot. Meg az evolúciót. A baloldal fél a kihalástól.
12345
2018. február 01. 09:41
Azért kíváncsi lennék, hogy ehhez mit szólnak a modell csajok akik ezért fizetést kaptak. Úgy próbálják védeni a női jogokat, hogy így egy csomó csaj elveszti a munkáját. Gratulálok!
grimpic
2018. február 01. 09:01
"A lányok „ellentétesek voltak a modern társadalmi normákkal”. " Továbbá ellenkezik a szocialista embertípus igényeivel. Az elvtársnők szoknyája pedig túl kurta. Hagyjuk a szexualitást a hanyatló Nyugat ópiumának. Mintha ezt egyszer már eljátszották volna itt a mi környékünkön. A hanyatló Nyugat most kapott kedvet ehhez a baromsághoz.
3M..
2018. február 01. 07:27
Bernie Ecclestone az ideális női versenyzőről: „Meg szeretném találni a megfelelő nőt, aki fekete, jól néz ki, lehetőleg zsidó, vagy muszlim, és spanyolul beszél.”:p Ezért nem voltak "soha" női versenyzők a Forma 1-ben. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!