Kilépett a Momentumból Göd polgármestere

2022. május 18. 11:07

Balogh Csaba úgy véli függetlenként jobban el tudja látni városvezetői feladatait.

2022. május 18. 11:07
null

Balogh Csaba, Göd polgármestere szerdától függetlenként folytatja politikai munkáját – számolt be a 24.hu

Pártból való kilépésének oka, hogy úgy véli, városvezetői feladatait független polgármesterként jobban el tudja látni.

A Momentum és Balogh Csaba ügyek mentén továbbra is együtt fognak dolgozni, a két fél a jövőben is szövetségesként tekint egymásra – írják a Momentum közleményében.

Mint ismert, 2020 júniusában kettészakadt az ellenzéki tömb Gödön, miután komoly feszültség alakult ki a Momentum és a DK-LMP-Jobbik képviselői között. Balogh Csaba polgármestert kétszer felfüggesztették. Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András egymásnak üzengettek, miközben az alpolgármestereket, az LMP-s Fülöp Zoltánt és a DK-s Lőrincz Lászlót lefokozta a polgármester – emlékeztet a portál.

Nyitóképen Balogh Csaba, Göd polgármestere. Fotó: Balogh Csaba Facebook-oldala

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. május 19. 11:31
Ez történik, amikor valaki zsigerből/pillanatnyi felindulásból szavaz egy választáson. 2019-ben ez történt, 2022-ben pedig korrigált az ország.
GorJ
2022. május 18. 21:26
Nem kilépett, hanem KIRÚGTÁK A MOMÓBÓL! Az a pletyka járja, hogy a mi gödi szamurájunkat kivágták a momóból. Talán sokan tudják, hogy donáth anna is belefáradhatott a mission impossible vezetésébe, és várandóssága miatt új pártelnököt választ a momó. A fékezhetetlen ygvelejű elektromos roller mosó frakcióvezető lett, és a diplomát hazudó Hajnal Miklós bejelentkezett pártvezetőnek. A mi Vikink, szamurájné még az előválasztási cirkuszban a momó csládügyi szakijaként, potenciális kormánytag jelöltként (higy mire fel?!) tetszelgett. A végén még a momó listájára sem került fe, szóval ugrott a zsíros parlamenti képviselői fizu és persze az egójának kívánatos állás. Itt ragadta meg a mi polgink a lehetőséget, és állítólag elkezdte tolni a nejét a párton belül, potenciális pártvezetőnek. Úgy látszik a momó is rosszul viseli a párton belüli nyomulást. Így került lapátra Csabi, és ez lehet a magyarázata a hirtelen váltásnak. Hiszen ha megnézzük, az elmúlt napokban még tolta csabesz a bullshit momó szöveget. Csabi szerette volna, ha az asszony politikai karrierje tovább épül, hisz kinőtték ők Gödöt, akkora a tudásuk és a letett eredmény. Ez történt a hozzám eljutott infók szerint.
Sincero
2022. május 18. 13:25
Elkésett vele. Miért nem a választások előtt tette?
nyugalom
2022. május 18. 12:52
Egy pökhendi aljas karrierista, a gödiek valasztották, hat megkaptak! Függeten? Mitől, kitől? Komcsi mitugrasz, mint feketegirnyo!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!