Hivatalos: házkutatást tartottak a Cseh Katalin cégügyeihez kapcsolódó egyik telephelyen

2021. december 08. 15:48

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal megerősíttette lapunknak, hogy helyszínen a testület nyomozói jártak.

2021. december 08. 15:48
null

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal megerősíttette lapunknak, hogy a testület nyomozói házkutatást tartottak a Cseh Katalin cégügyeihez kapcsolódó egyik telephelyen Vácott, a Nádas utca 2. szám alatt.

A NAV lapunknak adott teljes válaszát az alábbiakban olvashatja:

Tisztelt Béres Sándor!

A helyszínen a NAV nyomozói tartottak kutatást.
Folyamatban lévő ügyről azonban a NAV nem hozhat nyilvánosságra részleteket.

Üdvözlettel: NAV Sajtó

Előzmények

A momentumos politikus cégügyeihez köthető telephelyen zajlott házkutatásra két, olvasónk által lapunkhoz eljuttatott fotó hívta fel a Mandiner figyelmét. A felvételek (nyitóképünk, valamint a lenti fotó) a Cseh Katalin momentumos politikus cégügyeihez köthető telephely közelében készültek, ahol olvasónk éppen kutyáját sétáltatta.

Fotó: Olvasónk fotója
Fotó: Olvasónk fotója

Így köthető a váci telephely Cseh Katalinhoz – cégháló a momentumos politikus körül

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, az Anonymus-maszkos alak egyik videója után a Bennfentes szerkesztősége utánajárt, hogy a Cseh Katalinhoz köthető Pannónia Nyomda Kft. milyen cégekkel hozható kapcsolatba.

Kiderült: a NOVA-INN Kft., a Mondat Kft., és a Holotech Kft. ugyanarra a váci címre van bejegyezve, ahol a Pannónia Nyomda Kft. megnyerte a csaknem 70 millió forintos EU-s támogatást.

Továbbá kiderült az is: a Cseh Katalin által korábban vezetett cég és a hozzá köthető egyéb cégek összesen csaknem 4,8 milliárd, egészen pontosan 4 779 159 113 forintot zsebeltek be uniós pályázatokon. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Az említett cégek jelenleg is a váci címhez köthetőek <br> Fotó: Opten.hu
Az említett cégek jelenleg is a váci címhez köthetőek
Fotó: Opten.hu

Lapunk a NAV-hoz fordult a feltételezett házkutatás kapcsán

Olvasónk számára a házkutatás lehetősége azért lehetett reális, mert különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás büntette miatt, ismeretlen tettessel szemben indított nyomozást a NAV. Helyzetjelentésünk a Cseh Katalin-sztoriról ide kattintva olvasható.

Nyitókép: Olvasónk fotója

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. december 09. 10:26
2022-ben leváltjuk a Cseh Katalin, Karácsony, Czeglédy és Lackner féle közpénzlopó, üzérkedő, korrupt és gyűlöletkeltő maffiaellenzéket. Nem akarunk migránsokat Nem akarunk tízszeres rezsiemelést Nem akarunk buzilobbit az iskolában Nem akarunk brutális eladósítást Nem akarjuk hogy az EUnak eladjanak Csak együtt sikerülhet, de együtt sikerülni fog! Csatlakozz a Fideszhez!
DoomGuy
2021. december 09. 06:04
Látjátok srácok? Csak kb. 12 órát kellett várni. Nem -HAT, -HET cikkeket kell írni mint a telex, meg a többi hulladék, hanem tájékoztatni. Hány clicket hat-heteltünk be? Megérte? Hitelességet adni helyette?
Pista6
2021. december 09. 05:29
Jobb lett volna időben házkutatni, pl amikor kirobbant ez az egész, nem akkor amikor már minden nyomot eltüntettek.
hátakkor
2021. december 09. 04:57
Telephelyen mit lehet kutatni? Hogy nincs is hologram?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!