Koronavírussal került kórházba Kis Grófo

2020. november 26. 08:53

Koronavírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladással fekszik kórházban az ország legnépszerűbb muzsikusa – értesült a Bors.

2020. november 26. 08:53
null

Kozák László, a hazai mulatós zene királya, kedden került kórházba köhögés, magas láz és szédülés tünetekkel.  Orvosai szerint Grófo épp időben került az intézménybe, így vissza tudják szorítani a gyulladást – írja a Bors. A mulatós zenésznek is a tüdejét támadta meg a koronavírus. 

„Tudtam, hogy koronavírusos vagyok, egy pár napja lett pozitív a tesztem. Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és a környezetére, már megéri beavatni az embereket” – mondta a Borsnak a 27 éves zenész. 

„Hirtelen lettem rosszul. Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt. Kedden kerültem be a kórházba, mert akkorra már nagyon rosszul éreztem magam. A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem. A kórházba érve gyorsan jutottam orvoshoz. Tüdő-CT-t végeztek rajtam, ahol kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladásom van. Azt mondják a dokik, hogy szerencsés vagyok, hogy viszonylag hamar diagnosztizálták, mert így azonnal megkaphattam az infúziós kezelést, amivel remélhetőleg meg tudják fogni a gyulladás további terjedését” –  számolt be a lapnak Kis Grófo.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2020. november 27. 21:47
Vajas kenyér receptje: hozzávalók: 1 szelet kenyér. Vaj. Fogunk egy szelet kenyeret, majd egyenletesen megkenjük vajjal, ügyelve arra hogy a kenyér minden pontjára jusson. igény szerint sózzuk.
Blanco7
2020. november 26. 14:38
Húzz anyádba! Ki a faszt érdekelsz, cigány?
Andilla
2020. november 26. 13:07
Gyógyulást! Nem vagyok celeb, de hátha érdekel valakit az én naplóm: https://gerakandrea.com/blog-magyar/blog/karantennaplo-helyett-1
files32
2020. november 26. 11:20
Ki ez a f@sz, csak nem a geczi unokatezsvíre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!