Rácz Zsófia az új ifjúságügyi helyettes államtitkár

2019. december 04. 10:13

Novák Katalin mutatta be a Facebookon az ifjúságügyek új felelősét.

2019. december 04. 10:13

Új helyettes államtitkára van az ifjúsági ügyeknek Rácz Zsófia személyében. Ráczot Novák Katalin államtitkár a Facebookon mutatta be a nyilvánosságnak:

„Illés Boglárka Fidelitas-elnökké választása miatt átadja a stafétát Rácz Zsófiának. Rendhagyó módon nem sajtótájékoztatón, hanem itt, a közösségi médiában szeretném bemutatni Önöknek azt az ifjú hölgyet, aki helyettes államtitkárként a fiatalokat fogja képviselni, és értük fog dolgozni az államtitkárságon. Zsófi 22 éves joghallgató, korábban Magyarország ENSZ ifjúsági küldötte volt, dolgozott politikai elemzőként is. Nemrég tért vissza Washingtonból, ahol egy féléves ösztöndíjprogramban vett részt. Bízom benne, hogy sikerrel fogja saját korosztályának tagjait képviselni az elkövetkező években. Köszönjük, Bogi! Hajrá, Zsófi!”

Összesen 501 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2019. december 07. 15:20
Ha tavasszal, sőt januárban lesz a záróvizsgája, akkor nem arra kellene készülnie, esetleg tanulnia és nem politikusnak mennie?? Ha pedig nem nehéz a záróvizsga, akkor a sok ezer végzett jogász hazudik a nehézségéről? Vagy esetleg neki lesz egy külön kis "királyi útja" a diplomához?
kgyula
2019. december 06. 16:34
A politikusnak nincs képzettségi előírás, ami teljesen rendjén való. A helyettes államtitkár viszont nem politikus hanem szakember, akire törvény ír elő képzettségi követelményt.
zsoltkom2
2019. december 05. 21:05
Az okos/ céltudatos Rácz Zsófi… “Tényleg egy ilyen világban élünk, ahol az emberek már a jogot teljesen mint egy ilyen gyurmát, azt hiszik, hogy formálják majd arra, amit szeretnének. Elvesznek belőle, hozzátesznek. Teljesen tényleg a vágyaikkal összekeverve, minden racionalitástól elszakadva használják a jogot…” „Emlékeztetőül: mindezt az a Rácz Zsófia mondja, aki miatt átírják a törvényt, hogy diploma nélkül is betölthesse a kiszemelt pozíciót.” https://bit.ly/38cHYTl
syphax
2019. december 05. 17:51
KUSS HÜLYEZSIDÓ! POFABE, ALAPÁLLÁS!!! BASSZDSSZÁJBA A HÜJEZSIDÓ KÚRVAANYÁDAT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!