Novák Katalin is jelen volt Sulyok Tamás elnöki beiktatási fogadásán

2024. március 07. 21:05

Minden állami vezető meghívást kapott, jelen voltak a korábbi köztársasági elnökök is – nyilatkozta Havasi Bertalan.

2024. március 07. 21:05
null

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK

***

Sulyok Tamás köztársasági elnök beiktatásának napján ünnepi vacsorát tartottak a Karmelita kolostorban, amelynek Orbán Viktor volt a házigazdája. A nagyjából száz meghívott között kormánytagok, az üzleti élet egyes szereplői, művészek, akadémikusok, alkotmánybírók is jelent voltak – értesült a 24.hu.

A vacsorán elhangzott egy rövid beszéd a kormányfő részéről, amelyben üdvözölte a korábbi alkotmánybírósági elnök államfői kinevezését. A rendezvényen feltűnt Novák Katalin köztársasági elnök is, aki a férjével együtt érkezett a fogadásra.

Orbán Viktor stábja ezzel kapcsolatban annyit közölt „a magyar kormány állami vacsorát adott az új köztársasági elnök tiszteletére”. 

Minden állami vezető meghívást kapott, jelen voltak a korábbi köztársasági elnökök is” 

– tette hozzá Havasi Bertalan.

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­ ­l­á­­­n­­y­o­­k­ ­­v­­­á­­­r­­­n­­a­k­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
syphax-2
2024. március 08. 18:44
A magyar keresztény-konzervativ-nemzeti jobboldalnak ÉGETŐEN NAGY SZÜKSÉGE VAN DR.NOVÁK KATALINRA--DE PERSZE DR.VARGA JUDITRA IS!!!! EZT(!!!) SOHA NEM SZABADNA SZEM ELŐL TÉVESZTENÜNK!!! SOHA, DE SOHA. KÉT IGAZGYÖNGY KINCSÜNK E KÉT NAGYSZERŰ HÖLGY.
beke23-a
2024. március 08. 13:42
Remelem mihamarabb ujabb funkcioban latjuk!
2istvsn
2024. március 08. 09:42
Úgy vélem a fidesz nem először dönt rosszul. Novák hibázott, akkor amikor lemondott. Csuhajnak a szemét kérdésre adott válasza korrekt volt, tovàbb kelkett volna vinni, továbbra is ugyanúgy kiállni. Igen. Izélgették volna a fos-ok, de azért van a stábja, hogy védje az elnököt a fidesz kommunikátorok, politikusok meg azért hogy a fideszt érő esetleges károkat elhárítsák. Meg kellett volna védeni az elnököt! Tudom a woke ellen nehéz de nem oszthatná az eszet egy frusztràlt potyondi, egy nyilt szinen kefélö azaria vagy egy pedofil vvzsolti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!