A kegyelmi ügy újra megmutatta, a Fidesz csak a saját ellentmondásaiba képes belebukni

2024. március 11. 15:07

De az alkalom kiváló arra, hogy a rendszer repedéseibe beszivárogjon egy radikális, új program.

2024. március 11. 15:07
null
Lehoczki Noémi
Lehoczki Noémi
Mérce

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

***

„Novák Katalin és Varga Judit nyilvánvalóan azért voltak kénytelenek lemondani, mert a Fidesz súlyos önellentmondásba keveredett, miután éveken át sulykolta a lehető legszélesebb közönségnek, hogy a pedofíliával szemben minden eszközzel fel kell lépni. Hasonlóan, Szájer Józsefnek is azért kellett mennie, mert a homoszexualitástól rettegő kormányról kibukott, hogy képmutató.

Olyat még nem láttunk, hogy a Fidesz mások elvei alapján lett volna kénytelen belátni tévedését, és így nem nagy csoda, ha a válsághelyzeteket a kormány többnyire megússza egyszerű személycserével.

Ennek keserű igazságára Magyar Péter is rávilágított, amikor a Partizánnak adott interjújában előbb az impotens ellenzéket szidta, majd azt mondta, szerinte a NER csak belülről tud változni.

Visszatérő jelenség, hogy az ellenzék a »fideszességet« kéri számon a Fideszen. Számonkérik a migránsozó Fideszen, hogy migránsokat hoz, hogy szóban »üldözi a pedofíliát«, miközben gyerekek elleni szexuális bűncselekményben segédkezőnek ad kegyelmet, hogy nacionalista létére cserbenhagyja a »nemzeti minimumot«, és így tovább. Az is jellemző, hogy a Mi Hazánkat nem politikai alapon tartja »Fidesz-közeli« pártnak a többi ellenzéki, tehát nem azért, mert a Mi Hazánk a Fidesz-ideológia egy szélsőségesebb változatát képviseli, hanem azért, mert feltételezhetően a Fidesz segédjeként funkcionál.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­­g­­ö­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­o­­k­ ­­v­­á­r­­­n­­a­­­k­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
anna bolena
2024. március 12. 22:38
Gyenge szellemi bakugrások.
cutcopy
2024. március 12. 20:41
Egyrészt a külföldi munkavállalókat ne keverd az illegális migránsokkal, másrészt kegyelmet nem a Fidesz adott hanem a KE, harmadrészt a Jobbikot is 15 évig fideszsegédezted míg végül veled ölelkeztek össze, nevetséges hogy most újra kezded ugyanezt a Mihazánkkal..
jooeee
2024. március 12. 17:56
Az ellentmondásokat a libsik kreálják, azokból is hányadék trógerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!