Tapolca után: 2018 után már csak emigrálni lehet majd

2015. április 12. 21:47

2018-ig még van idő. Lehetne valamit tenni. Immár pár éve nem teszünk azonban semmit, csak hagyjuk, hogy a hülye választópolgárok qrják el ezt az országot.

2015. április 12. 21:47
Brendel Mátyás

„Pedig attól, hogy még nem látták a Jobbikosokat kormányon lopni, mert még nem is voltak kormányon, azért kérem van a Jobbikról elég információnk ahhoz, hogy tudjuk, hogy a Fideszhez képest teljesen szélsőséges és totál agyatlan lumpenpárt. Nem elég a rasszizmus, az EU ellenesség, a Magyar Gárda, a Kurucinfó, elég ha a botrányokra gondolunk a pornózó, kábítószerező jobbikosokról, elég, ha a Jobbikban előforduló és megjelenő arcokra gondolunk (Zagyva György), és a különféle önkormányzatokban eddig is bemutatott kormányzási képességekre. Hát Tiszavasváriban például jobb a helyzet amióta a Jobbik vezeti?! Egy fenét jobb.

Azt is érdemes meggondolni, hogy a Sziriza Görögországban kb hasonlóan EU ellenes, és populista ígéretekkel nyert választást, kb. hasonlóan radikális, csak baloldali. Oszt mi lett belőle?! A választási ígéreteikből semmi. De Görögországot az államcsődbe vitték. Na most ez kell Magyarországnak is?! Az EU-val szemben okosan lehet politizálni, de már a Fidesz buta szabadságharca is csak kárt okozott az országnak. A Jobbik még eszementebb ámokfutása még nagyobb kárt fog okozni. Ha nekimennek az EU-nak, akkor csak az lesz, hogy Magyarország fog szívni. Mert az EU ellen Magyarország frontális támadással nem nyerhet. Ahhoz túl kicsik, és gyengék vagyunk.

2018-ig még van idő. Lehetne valamit tenni. Immár pár éve nem teszünk azonban semmit, csak hagyjuk, hogy a hülye választópolgárok qrják el ezt az országot. Én csak időben szólok. 2018-ban már késő lesz. Akkor már csak az emigráció marad.”

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadjoe
2015. április 13. 10:50
Az a baj ezekkel, hogy folyton fenyegetőznek a kivándorlással, de soha nem váltják be.
MZ/X
2015. április 13. 10:07
Brendel, a mai nap rettegője... Ki lesz soron holnap, Mandi? Tudjátok már?
pimepime
2015. április 13. 09:55
"Az EU-val szemben okosan lehet politizálni..." ---------- A gatyábapiszkító irománydömping már nagyon uncsi, azonban az idézett rész felkeltette az érdeklődésemet; a szerző szerint is létezik valós érdekellentét hazánk és az EU között?
hegeduvono
2015. április 13. 09:25
Ne várj 2018-ig te f...kalap,még ma indulj !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!