Italoztak, aztán fegyverrel fenyegette cimboráját, hogy menjen vissza, és köszönje meg a vendéglátást élettársának

2024. március 12. 14:26

Elég félelmetesre sikerült a vendéglátás Miskolcon.

2024. március 12. 14:26
null

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

***

Az ügyészség közleménye szerint a vádlott 2023. szeptember közepén, este, miskolci lakása előtt találkozott férfi ismerősével, aki egy kiskorú lánnyal beszélgetett. A vádlott bekapcsolódott a társalgásba, majd egészen az éjszakai órákig együtt italozott a férfival, majd azzal kezdett dicsekedni, hogy fegyvere van.

A vádlott a lakásból kihozott egy 9 milliméteres kaliberű lőfegyver látszatát keltő gázpisztolyt. Jobb kezében tartotta, csőre húzta és hadonászott vele. A férfiben ez félelmet keltett, ezért azt mondta, hogy hazamenne. 

Az elkövető indulatosan rászólva azt követelte, hogy menjen be, és köszönje meg a vendéglátást az élettársának. Ezzel egyidejűleg bal kézzel megfogta a sértett vállát és a pisztolyt a kezében tartva behúzta a lakásba, 

ahol maga előtt tolta a konyháig. Itt átkarolta a sértettet, erőteljesen magához húzta, a pisztolyt a hasához szorítva, ismét köszönetnyilvánításra szólította fel, mire a sértett az élettársnak udvariasan megköszönte a vendéglátást.

A vádlott elengedte a távozni akaró férfit, majd a pisztollyal útját állta, és arra kérte, hogy igyon meg vele egy felest. A sértett azonban többször felszólította, hogy tegye el a fegyvert, és engedje ki a lakásból, aminek végül eleget tett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtön büntetést indítványozott a gázriasztó fegyver elkobzásával.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­­­l­­­á­­n­y­­­o­k­­­ ­­v­á­r­­­n­­a­k­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Uztu
2024. március 13. 09:44
Nagyon helyes. A kultúrált társadalom akkor alakul ki ha a bunkóságnak következményei vannak
atti64
2024. március 12. 19:08
EZT A BÜDÖS KÖCSÖG PATKÁNYT ELEGALÁBB 5 ÉV LETÖLTENDÖT KELLETT VOLNA ADNI BIRÓ URRRRR!!!!!!!!!!!!!!!! A biroságok GYENGE SZAR ITÉLETEKET HOZNAK!!!!!!!!!!!!!! SZIVESEN LENNÉK BIRO HOZNÁK OLYAN ITÉLETEKET HOGY A MAJOM AZ ITÉLETHIRDETÉSKOR BEHUGYOZNA KINJÁBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chief Bromden
2024. március 12. 15:25
Egyszer találkozhatna olyannal is akinek éles fegyvere van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!