„Hát így!” – jön a Gyurcsány-show

2023. november 05. 18:45

Gyurcsány Ferenc november 8-tól „kérdez, hallgat és figyel”.

2023. november 05. 18:45
null

Vasárnap délután tették közzé azt a videót Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán, amelyből kiderült, hogy mire készül a DK elnöke.

November 8-ától „Hát így!” címmel beszélgetőműsort indít, melyben 

kérdez, hallgat és figyel”.

„Olyan embereket akik saját sorsukkal, történetükkel, küzdelmeikkel mutatják meg, milyen ma magyarnak lenni” – hangzott el a beharangozóban.

Azt is megígérték, hogy a műsorból megtudhatják, hogy milyen az, amikor egy politikus beszélget, de nem a politikáról.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 11. 14:53
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2023. november 11. 14:52
Minél több médiája van az Öszödi Böszmének annál több alkalmunk lesz belerugni ebbe az ócska trógerba, a magyarok átkába.
ZUzoli Süli
2023. november 06. 20:58
Gyucsány Feli azt üzeni ObáViktot e kelgeti ,éljen a Magyarszabadság éljen a haza . Örökzöld .
KBA98
2023. november 06. 18:43
Eddig is kémkedett csak kussolt róla!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!