Orbán: Brüsszel elárulta Európát!

2023. október 06. 11:20

Elhúzódó háború, pénzügyi csőd és migrációs válság. Ezt hozták össze a brüsszeli bürokraták az elmúlt évben – hangsúlyozza a kormányfő.

2023. október 06. 11:20

Nincs esély arra, hogy az európai uniós tagországok vezetői között megállapodás szülessen a migrációról – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Granadában, az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőinek találkozójára érkezve

Hozzátette: ez politikailag lehetetlen, ugyanis korábban arról állapodtak meg, hogy egyhangúlag döntenek a migráció szabályozásárról, de ezt nemrég megváltoztatták, és a csomagot Magyarországot és Lengyelországot megkerülve, „jogilag megerőszakolva” mégis áterőltették.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezután nincs esély sem kompromisszumra, sem megállapodásra, és nemcsak most, hanem évekre előre - szögezte le a kormányfő.

Magyarország támogatja az Unió bővítését

Az uniós bővítésről elmondta: Magyarország ösztönzője, támogatója a folyamatnak, ugyanakkor számos tagország bővítési fáradtságra hivatkozik, ami nem tisztességes a tagságra várakozókkal szemben

Ami viszont Ukrajna EU-ba lépését illeti, stratégiai áttekintésre van szükség, mert az unióban még soha nem vetődött fel háborúban álló ország felvétele – fejtette ki kérdésekre válaszolva.

A miniszterelnök Facebook-oldalán azt írta péntek délelőtt, hogy „Brüsszel elárulta Európát. Elhúzódó háború, pénzügyi csőd és migrációs válság. Ezt hozták össze a brüsszeli bürokraták az elmúlt évben. Ebből elég volt! Brüsszelben változás kell!”

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook
 

Összesen 350 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. október 07. 15:50
A kis faszbúkhuszár, a kis tiktokharcos. Legyetek bátorak, mondá a trezor. De mondhatja ennek a gyávának született, szájnyalintós, kapzsi, hazug komcsinak.
catalina11
2023. október 07. 08:57
Salala nagyon szarrá aláztam a volt Népszava fórum takonynáci kreténjét " 4 x 2/3 rintintin/reciproki elvtárs" höhö NÉGYSZER KÉTHARMAD!!!!
syphax-2
2023. október 07. 05:11
LÓFASZT A PICSÁJÁBA A TELJES BRÜSSZELITA INGYENÉLŐ-SEMMITTEVŐ-LINK BÜROKRATA BRANCSNAK!!!
alexandrosz-2
2023. október 07. 05:06
A tanács árulta el. Az a tanács, aminek a köpcös geci is a tagja és amelyik rendre öngyilkos, saját polgárait kifosztó, veszélyeztető, barom döntéseket hoz, immár leszarva a vétót is, amit a köpcös geci csicska nagyritkán használni mer, a csicskázása során.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!