Kisújszállástól a Nobel-díjig: egy magyar kutató történelmi sikere

2023. október 05. 06:09

Egész életét a tudománynak szentelte, és most megkapta érte a létező legnagyobb elismerést: idén kutatótársával együtt Karikó Katalint jutalmazták az orvosi Nobel-díjjal. Pályája minden állomása igazolja elhivatottságát, amelyről egykori tanára is mesélt lapunknak.

2023. október 05. 06:09
WEISSMAN, Drew; KARIKÓ Katalin
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barna_Public
2023. október 05. 07:19
Feleim láthatjátok szümtükkel a megemelkedett halálozási adatokat szerte a fejlett világban Ausztráliától Hollandiáig. New York államtól Új Zélandig, Németországtól Kanadáig. Sem Kina, sem India, sem Oroszország nem alkalmazta a dicsőséges Nyugat új vívmányát. Vajon miért? Hülyébbek mint mi? Az Ukránok szerint igen. Ők a szövetségeseink. Rájuk pedig érdemes hallgatni. A román pátriárka elutasitotta a kísérleti szert ami nem vakcina, csak a bevált nevet használják a méregkeverők. Afrikaban sem lelkesedtek az új technologiaért. Fekete hullahegyek kellett eldozerolniuk. Aki meg nem halt meg, az mind csónakba szállt hogy végre megkaphassa a transzvakcináját Lampedusára érve. És hogy velünk ünnepelhesse dicső hazánk még dicsőbb lányának világra szóló sikerét. (A gonosz banalitása jut még itt eszembe látva ezt a középszerű hivatalnokot.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!