Újabb kamionos-autós csata a magyar autópályán (videó)

2023. szeptember 16. 14:40

A feltorlódó forgalmat nem mindenki tudta a helyén kezelni.

2023. szeptember 16. 14:40

A kedd reggeli csúcsforgalomban nem mindennapi jelenetet rögzített egy autós fedélzeti kamerája. Egy személyautó sofőrje csatázott ugyanis egy teherautóssal az M0-s autóúton, Dunaharaszti irányába – írta a Budapesti Autósok oldal.

A felvételt készítő autós arról számolt be a lapnak, hogy a kétsávos úton feltorlódott a kocsisor, ezért csak araszolva tudtak haladni a járművek. Mint a leírásból kiderült, a kamionos és az autós nem nézte jó szemmel, hogy 

„a belső sávban szabályosan közlekedő járművek elhaladjanak mellettük”.

A lenti videót beküldő sofőr megjegyezte,hogy a sávelfogyást jelző tábla es útburkolati jelek csak újabb pár száz méterrel távolabb jelentek meg, így a belső sávban lehetett volna tovább haladni szabályosan is.

Azonban, mint az a felvételen is látszik, a kamionos és a mögötte haladó autós 

csatázni kezdtek egymással az M0-s autóúton. 

A Suzuki sofőrje egyszer még a járműből is kiszállt, hogy megmondja a magáét, de a vita még ezután is folytatódott.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommyboy74
2024. február 10. 06:45
Csodálkozik valaki. Kamionos, bármit megtehet. Autópályán percekig feltartják a forgalmat, mert ő 92vel elmegy a 90nel közlekedő kolléga mellett. És elnézést a kivételektől.
nstzgrppen
2023. szeptember 20. 11:41
Olyan fórum van, ahol közzé lehet tenni azt, amikor a motorosok nagymotorral forgalom elől elzárt területre, sétálóutcába behajtanak, ott parkolnak?
iimre
2023. szeptember 17. 11:50
Mindennapos élethelyzet, nem is értem, mit kezdett el okoskodni a Suzukis amatőr. Csak boldogan tovább kellett volna haladnia amikor megelőzte a kamion mellett, és voálá… Örüljön, hogy (véletlenül) nem taposott rá a kamion…
Felhasználo74
2023. szeptember 16. 22:24
Úgy látom parázs vita alakult ki ebből a kis szöszenetböl 😁 kb nem is értem hogyan ! Az eset mindennapos de nem állandó tehát nem így megy percről percre nagyrészt ezért rugalmasan szokott menni hála az előre látó kamionosoknak vagy sokat közlekedőknek. itt a kamerás a probléma ezért mondom hogy ez köz hergelés kiragadott pillanat amikor elgurul a gyógyszer Micsoda vita eldobom az agyam 😁😁 eljött az idő amikor tízmillió közlekedési rendőrségnek besúgó országa lettünk ?? 😁😁😁😁😁😁😁 erre uj jelzőt kell kitalálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!