Három hónapja se volt jogsija, mikor részegen az autóba ült, és háromszor ütközött

2024. április 10. 14:24

Egy közelben éppen parkoló nő felfigyelt a zajra, és telefonon értesítette a rendőrséget.

2024. április 10. 14:24

Nyitókép: Ügyészség

A fiatalkorú kevesebb mint három hónapja rendelkezett vezetői engedéllyel, amikor 2023. július 6-án, kora este, egy debreceni erdei földúton vezette a nevelőapja autóját úgy, hogy előtte szeszes italt fogyasztott – írja az Ügyészség.

Amikor a fiú beindította az autót, két parkoló jármű között akart kitolatni, de nem megfelelő sebességgel manőverezett, ezért megcsúszott a nedves földúton és nekiütközött az egyik autó elejének. Abban közel négyszázezer forint kár keletkezett, amit az elkövető a nyomozás során megtérített.

Az ütközés után a fiú tovább közlekedett, de járművével nekihajtott egy kivágott fa tuskójának, majd egy élő fának ment neki,

utána fennakadt egy kerékpárosoknak kialakított ugratón.

Egy közelben éppen parkoló nő felfigyelt a zajra, és telefonon értesítette a rendőrséget. A helyszínre kiérkező rendőrök a légalkohol mérés után a fiú vezetői engedélyét elvették, őt pedig vérvételre szállították.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. április 10. 18:00
MIÉRT GONDOLOM HOGY CIGÁNY VOLT!?
Király Kávéház
2024. április 10. 16:07
Szegény Kabrió Astra...pedig manapság már ritka az ilyen....
Akitlosz
2024. április 10. 15:55
Mi köze van a jogosítvány időtartamának a részegséghez? Semmi.
nemecsek-3
2024. április 10. 15:00
"Alig három hónapja se volt jogsija......." Ha az újságírói szakmai bunkóságnak van alsó határa akkor ebben a mandiner munkatársai megbízhatóan és folyamatosan iránytűként szolgálnak. Miért is bugris taplók? Azért mert ezen a fórumon számtalan visszajelzést kaptak már, hogy amit előadnak az több mint gáz, ennek ellenére mindenféle tapintatos és kevésbé tapintatos figyelmeztetésnek a verhetetlen magasságba szökellt intellektusuk teljes és rendíthetetlen tudatában kőkeményen ellenállnak, sorozatban tolják az alapműveltség és újságírói kultúra jeleit nélkülöző, nyelvtani, mondatszerkesztési szövegértelmezési hiányossággal megszórt írományaikat. Ilyen gárda összehozása komoly teljesítmény
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!