Jordan Peterson is üzent Tucker Carlson Orbán Viktorral készült interjúja kapcsán

2023. augusztus 31. 17:47

A pszichológus is a magyar kormány családpolitikáját méltatja bejegyzésében.

2023. augusztus 31. 17:47
ORBÁN Viktor; Peterson, Jordan

Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúja nagy érdeklődést váltott ki itthon és a tengerentúlón is. Rengeteg pozitív reakció érkezett a fél órás beszélgetésre, Elon Musk sem ment el szó nélkül a hallottak mellett. 

Ezúttal Jordan B. Peterson is kifejezte elismerését. A kanadai klinikai pszichológus, a Torontói Egyetem pszichológus professzora már korábban járt hazánkban, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) társszervezésében május 9-én előadást tartott a Papp László Budapest Sportarénában.

Egy X-bejegyzésben osztotta meg gondolatait a pszichológus, melyben a magyar kormány családpolitikáját méltatja: 

„A magyarok családpolitikája rendkívül lenyűgöző”. 

Posztjában kiemelte a négy gyermekes anyukák élethosszig járó adómentességét, a nők részvételének növelését a munkaerőpiacon, a válások és az abortuszok csökkenését. Végül Novák Katalin köztársasági elnöknek is üzent, „tűzharcosnak” nevezte bejegyzésében.

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JohnDoe1984
2023. augusztus 31. 22:07
Ezt honnan halózta össze az öreg??? A 4 gyerekes adómentességen kívül az összes többi hazugság, az nem gond? Mothers income tax exempt: 25% one child 50% two children 75% three 100% four Lifetime exempt
FreeEurope
2023. augusztus 31. 21:29
Túl erős a beteg diskurzus, aminek a lényege, hogy ki kéne halni. Legalábbis a népnek. Az elitet meg majd kiszolgálná az Ai és a robotok egy gyönyörű szép zöld világban.
Genusnextgen
2023. augusztus 31. 20:47
"A pszichológus is a magyar kormány családpolitikáját méltatja bejegyzésében." Amiről egy szó sem esett. Úgy néz ki a kipcsak-cigány angolja ennyire fos.
Zsolakomarom
2023. augusztus 31. 19:33
"Mothers income tax exempt: "25% one child 50% two children 75% three 100% four" atverhettek Petersont, mer 3 gyerekig nem kapnak semmi ilyesmit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!