Budapesten nyit irodát a régió első amerikai hátterű tőkealap-kezelője

2023. május 30. 16:31

A Széchenyi Alapok 10 millió euróval szállt be az amerikai hátterű befektetőcég, az 500 Emerging Europe legújabb tőkealapjába.

2023. május 30. 16:31
null

Jó hír a feltörekvő magyar vállalkozásoknak – írja a Széchenyi Alapok Facebook-oldala, hozzáteszik: Budapesten nyit irodát a régió első amerikai hátterű tőkealap-kezelője.

A bejegyzésből kiderült, a Széchenyi Alapok 10 millió euróval szállt be az amerikai hátterű befektetőcég, az 500 Emerging Europe legújabb tőkealapjába. Mint írják, az üzlet eredményeként tehetséges magyar vállalkozások nemcsak az elengedhetetlen korai tőkebefektetésre kaphatnak egyedülálló lehetőséget, hanem közvetlen hozzáférést is többek között az Egyesült Államok hatalmas áru-, szolgáltatás- és tőkepiacához.

A tájékoztatás szerint az együttműködés része továbbá, hogy

a Széchenyi Alapok teljes befektetésének megfelelő összeget Magyarországon és a szűkebb régióban fektetnek be a következő évek során.

Nyitókép: Facebook

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2023. május 30. 17:03
Egy amerikai nem azért jön ide, hogy adjon, hanem azért, hogy ELVEGYEN. Különösen MOST, amikor a "vállalti Egyesült Államok" most fog összeomlani. Államcsőd az USA-ban ! Most ! A dollár most omlik össze, most veszíti el a nemzetközi valuta jellegét. Különben, eddig hol voltak ?
Dr. Greta Grünberg
2023. május 30. 17:02
Végre egy okos döntés, remélhetőleg lesznek ugandai bubuk az igazgatótanácsban és az antiszemitizmus sem kap teret.
lemez
2023. május 30. 16:50
Ruszki ki jenki be.
Akitlosz
2023. május 30. 16:43
Nem végeznek ezek az alapok hasznos munkát. Sok pénzből csinálnak még több pénzt mások munkájából saját munka nélkül. A legtöbb világcégnek ugyanaz a kettő befektetési alap a két legnagyobb tulajdonosa. Konkurens cégeknek is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!