Sebestyén Balázs: Nem voltam rossz csapatba, professzorokkal, doktorokkal, nem hülyék ők

2023. április 24. 17:34

A rádiós még mindig nem érti, miért lett jelölve a Laposföld-díjra.

2023. április 24. 17:34
null

„Most már kicsit unom, hogy mindig velem adják el a cikket” – reagált a szombati Laposföld-díj átadásra Sebestyén Balázs a hétfő reggeli rádióműsorában. Sebestyén azt nehezményezte, hogy valamelyik internetes oldalon azzal a címmel jelent meg cikk, hogy nem ő nyerte a Szkeptikus Társaság Laposföld-díját, hanem Bagdy Emőke.

„Kicsit szomorú vagyok, hogy nem én nyertem, meg kicsit örülök is. Nem voltam rossz csapatba, professzorokkal, doktorokkal, nem hülyék ők, sőt” – kommentálta Sebestyén Balázs, majd műsorvezető-társaival megbeszélték, hogy ha a jövőben nem fogják vissza ezirányú fejtegetéseit, jövőre akár nyerhet is. 

„Miért lettem jelölve? Mi az ok? Nem Balaton-tagadó vagyok. Azért, mert hozok néha egy kis külpolitikát, másfajta, nem mainstream híreket?” – kérdezte Sebestyén.

Ennek ellenére szerinte a jelölésben van szerepe például az Északi-Áramlat felrobbantása kapcsán kifejtett véleményének.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2023. április 24. 22:11
"Ennek ellenére szerinte a jelölésben van szerepe például az Északi-Áramlat felrobbantása kapcsán kifejtett véleményének." Könnyen lehet. De még valószínűbb, hogy a fő oka a listára tételének az volt, hogy negatív véleményt mert hangoztatni nemrég a transzszexualitással kapcsolatban, amiből csináltak is ügyet. Vagyis az ő esetében is politikai-ideológiai besározási szándék lehet a háttérben, mint Bagdy Emőkével kapcsolatban.
Obsitos Technikus
2023. április 24. 20:18
Istenem, ezek a kretének. Főleg az a kis nyomorék kopasz. lapáttal ütném.
szürkeSzarvas
2023. április 24. 20:15
A Balázs "ébred". Amit celebnek nem szabad. Ezért "baszogatják".
BlancoAgilon38
2023. április 24. 19:55
Ban és Ben. Ugyebár...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!