Lecsapott a NAV Sebestyén Balázsra – 700 ezer forintos szankcióval sújtották

2024. február 23. 18:38

Nem jutottam el a kezelőhöz, talán jobb is, mert felháborodott hangvételben kértem volna számon, hogy ez micsoda – mesélte a műsorvezető.

2024. február 23. 18:38
null

Sebestyén Balázs felszólítást kapott a NAV-tól, miszerint 700 ezer forint késedelmi pótlékot kell befizetnie – olvasható a Blikken. 

A Rádió 1 reggeli műsorában parkolási büntetésekről beszélgetett Ráskó Eszter, Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs, amikor egy ponton Balázs bevallotta, hogy kapott egy emailt a NAV-tól 700 ezer forint késedelmi pótlék befizetésével kapcsolatban. 

„Megpróbáltam a NAV-ot felhívni. Hát figyelj, az nem egyszerű, mert üsd be az adószámodat, kapcsold a kezelőt, üsd be az ügyszámodat, az ügyszámnál mindig kilépek, elkezdem beütni, visszakapcsol... Nem jutottam el a kezelőhöz, talán jobb is, mert felháborodott hangvételben kértem volna számon, hogy ez micsoda”

 – mesélte a műsorvezető. Azt is hozzátette, hogy nem céges büntetésről van szó, hanem magánszemélyként kapta az e-mailt.

A késedelmi pótlékot adóhiány esetén az adóhatóság írja elő automatikusan. Ennek mértéke a felszámítás időpontjában érvényes jegybanki alapkamat 5 százalékponttal növelt értékének 365-öd része.

Nyitókép: Mohai Balázs
 

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 24. 12:48
SEGGFEJ!!!!!!!!!!!!!!! FIZESS!!!!!!!!!!!
Gyurcsany-embere
2024. február 24. 10:46 Szerkesztve
Kicsit megfutott az a NAV-os kamat ilyen infláció és alapkamat mellett... Viktor túl sokat osztogatott a választások előtt, most meg minden fillérért kapar, az elszálló áfabevétel ne volt elég, el kellett venni a cégektől a haszon egy részét is (ostobáknak: extraprofitadó).
Karbantartó9
2024. február 24. 09:46
Akitlosz: “ Ezekre megy el a magyar adófizetők pénze. Azaz arra, hogy a Fidesz hatalmas kliensrétegét, akik a parlamentbe már nem férnek be, és dolgozni nem akarnak, eltartsák közpénzből.” Ahelyett, hogy a DK vágópistát a BKV igazgótásága delegálta (mert ő szakértő :) ), meg az egybites polgármester 100 tanácsadója, és az összes volt komcsi szar akik ott úszkálnak a DS-s farvizen. Foglalkozz te a saját szar fajtád ügyeivel, kismajom!
Karbantartó9
2024. február 24. 09:42
700millióra kellett volna, amekkora arca van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!