Kaczynski: Nagyon komoly probléma van jelenleg Magyarországgal

2022. június 09. 07:59

A PiS-elnök ezt nem kívánja félvállról venni.

2022. június 09. 07:59
null

A hatodik szankciócsomag keretén belül az Európai Unió korlátozásokat akart bevezetni Kirill moszkvai pátriárkával szemben is. Közismert tény az, hogy Kirill pátriárka Vlagyimir Putyin megbízható embere és hatalmas vagyon tulajdonosa. Magyarország azonban tiltakozott az orosz pátriárkát érintő szankciók ellen – számol be a lengyel Wprost, amely idézte a PiS-elnök, Jaroslaw Kaczynski legújabb nyilatkozatát. „Kirill” – mondta Kaczynski. „Nos, ezért a Kirillért igazán csekély árat kellett fizetni az ilyen esetekben szükséges uniós egyhangúságért. De valóban nagyon komoly probléma van jelenleg Magyarországgal, amit én nem kívánok félvállról venni” – tette hozzá Lengyelország erős embere egy választók előtt tartott ülésen.

Nyitókép: MTI/EPA/PAP/Radek Pietruszka

Összesen 603 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Utazo76
2022. június 10. 00:06
Lengyelország is kapott a történelmi Magyarországból, ha akkora barátok vagyunk miért nem adjátok vissza azt a néhány falut?
kiss.istvan770
2022. június 09. 21:49
A baj a te fejedben van! A testvéred halála elvette az eszedet. A gép fekete dobozából világosan kiderült, hogy bement a pilótafülkébe és utasításokat osztogatott a pilótáknak, elvonva a figyelmüket a műszerekről. Ez a világ minden légitársaságánál tilos, mert korábban is e miatt zuhant le sok repülőgép. A mániáddal ellentétben nem az oroszok lőtték le. Oroszország csak az Ukrajnában üldözött orosz nemzetiséget akarta felszabadítani, mert az ukrán neonácik, 2014 óta kb. 14 000 oroszt megöltek. Pl.: https://youtu.be/sv-mz7NEeBg Más országot nem akart megtámadni, de a provokációtok, fegyverszállításotok még változtathat a szándékukon!
johannsebastian
2022. június 09. 20:52
Polak-Yankee (Jenki) dwa bratanki.
BBrutus
2022. június 09. 20:01
Én borzasztóan utáltam Göncz Kingát, amikor külügyminiszter volt. Azért, mert amikor a Szlovákok rendőrök a Magyar foci drukkereket megverték, még ő kért elnézést a végén. Most ugyan ezt látom viszont. A Lengyelek mindenhol megaláznak minket, nem állnak mellettünk Brüsszelben, sőt ellenünk vannak, de Mi azért ma is felszólaltunk mellettük, hogy a visszatartott pénzt ki kell nekik fizetni. Ettől kezd hányingerem lenni, nem ezt várom a kormányunktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!