Ma este vetítik a Duna TV-n az Áldozatok 2006 című dokumentumfilmet

2021. október 24. 18:22

Bodoky Tamás és Skrabski Fruzsina dokumentumfilmjében soha nem látott amatőr és profi felvételek láthatóak.

2021. október 24. 18:22
null

Bemutatták az Áldozatok 2006 című filmet, amely a civil és rendőráldozatoknak is emléket állít 2006-ból. Bodoky Tamás és Skrabski Fruzsina dokumentumfilmjében soha nem látott amatőr és profi felvételek láthatóak. 

A dokumentumfilm trailere itt tekinthető meg:

A filmet először a Duna TV mutatja be október 24-én, 21.40-kor, utána az atlatszo.hu portálon mindenki számára elérhetővé teszik.

A filmben megszólalnak rendőrök, áldozatok, ügyvédek, az ügyészség és szemtanúk. A film elsősorban fiataloknak és külföldieknek készült.

Fotó: YouTube

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. október 25. 16:32
Dobrev mindenét az elnyomó hálózatnak köszönheti, de van pofája a forradalomra is rátenni a mancsát. Dobrev Klára nem azért aljas személyiség, mert Apró Klára és Apró Antal unokájaként, illetve Apró Piroska és Petar Dobrev gyerekeként beszélt ötvenhatról. Hanem azért, mert mindenét ennek az elnyomó hálózatnak köszönheti. És van pofája még a forradalomra is rátenni a mancsát – fakadt ki A Hálózat Facebook-oldalán Mező Gábor, kutató. A PestiSrácok.hu kiemelt főmunkatársa felidézte: Gyurcsányné – Göncz Árpád szavaival élve – azt puffogta a forradalom hatvanötödik évfordulóján, hogy „Ötvenhat mindenkié”.
Theresamari
2021. október 25. 14:18
Akkor a Szabadság terén dolgoztam, mindent láttunk ! A metróból jöttek fel a fekete kapucnis fiúk akik a munkásőr kinézetű öreg fazonoktól kapták a pénzt a szemünk láttára és szanaszét rohantak provokálni ! Minden nap volt tiltakozás szeptember 11-tol okt 23-ig!! A Ferenciek terén másnap reggel is fuldokoltunk a paprikaspray tol!!! Ezt a szemet Toroczkait miért nem vizsgálják ? Ki ez ? Tan nem csak ez is valami deszantos ügynök ??nagyon gyanús !!! Ez is egy áruló alak ?!!!! Ő vitte a népet a tv hét erről senki nem beszél?
TAVIROZSA
2021. október 25. 11:18
Nagyon jó lett a film, köszönet érte! És köszönet a megszólaló ártatlan áldozatoknak! Egészen megdöbbentő a nyílt bosszú egyes rendőrségi egységek részéről, az akkori rendőri vezetők cinizmusa és a politikusok falazása! Az alap, hogy a rendvédelmi szervek nem állhatnak "bosszút", akkor már valami más a megnevezése a fegyvereseknek!..
Kiscsillag
2021. október 25. 09:51
Nagyon jól sikerült film. Megmutatja, hogy mi vár Magyarországra, ha visszatér a gyurcsány csürhe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!