A Momentum is odaszólt Karácsonynak

2021. május 14. 19:09

A párt a „21. századi képességek” közé sorolja az angol nyelvtudást.

2021. május 14. 19:09
null

Orosz Anna, a Momentum politikusa arról beszélt az ATV-ben, hogy 21. századi képességeket adnának a gyerekeknek, hogy

tudjanak projekteket menedzselni, csapatban dolgozni, kérdezni-kritizálni, angolul beszélni. Ettől a Momentum nem fog tágítani”

Deák Dániel a főpolgármester nyelvvizsgája körüli homállyal kapcsolatban megjegyezte: Orosz Anna szavai akár a Momentum fricskája is lehetne Karácsony Gergely felé.

A kapcsolódó videót alább nézheti meg:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2021. május 15. 11:16
Ha elmúlik Karácsony, A szeretet lángja halványabban ég!
formaegy
2021. május 15. 09:16
Orosz Anna! Abban teljesen igazad van, hogy nyelvtudás nélkül a mai világban egy ország szegénységi bizonyítványa, ha a min.eln. nem beszél anyanyelven egy idegennyelvet. Ez egy min.eln.-nél az angol. Hihetetlen sok veszélyt rejt magában a tolmács használata. Viszont Orosz Anna! Az is hatalmas veszély az ország számára ha egy végtelen buta embert raknak a székbe! No ezt a bazári majmod - Fekete-Győr - megtestesíti. Karácsonynál ez halmozottan jelentkezik. Se tudás, se nyelvtudás. No és akkor itt kell megjegyezni, hogy lehet valakinek tudása, nyelvtudása, de egy országra a legveszélyesebb ember az aki az ország megsemmisítésén dolgozik, idegen érdekeket szolgál, a legaljasabb hazaáruló. Ezt Gyurcsányné magas szinten lefedi. Abban mindenki biztos lehet, hogy seperc alatt megszűnne M.o. létezni, és nekünk magyaroknak kutyább helyzetünk lenne saját országunkban, mint azt a külhoni magyaroknak meg kell élni Ukrajnában, vagy Romániában. Összefoglalva Orosz Anna! Mindannyian Magyarországra veszélyes, mocskos magyarellenes, kutyák vagytok akik a buták, szélhámosok, hazaárulók bandája!
Öreg Palóc
2021. május 15. 09:14
De remélem nem angolul mondták neki ?! :)
Aerion
2021. május 15. 08:59
Hadd kérdezzem meg a tisztelt momentumot, pontosabban annak kiválóan képzett vezetőit és tagjait, B u d a p e s t főpolgármesterének nem kell tudnia angolul? Esetleg? Budapest főpolgármestere esetében nem 21-ik századi minimum az angol nyelvtudás? Hm? Ha szabad kérdeznem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!