Novák: Negyven éve nem házasodtak annyian, mint februárban

2020. április 24. 15:17

Negyven éve nem házasodtak annyian, mint februárban és csaknem kilenc százalékkal több gyermek született az év első két hónapjában, mint egy évvel korábban – közölte az államtitkár pénteken.

2020. április 24. 15:17

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken elmondta, az év első két hónapjában mintegy ezerkétszázzal több gyermek született, mint 2019. január-februárban.

Az M1 aktuális csatorna híradójában az államtitkárt idézve elhangzott az is, a fiatalok az év első két hónapjában bátrabban kötöttek házasságot, vállaltak gyermeket, és egyre nagyobb a jövőbe vetett bizalom is, ami nem független a kormány 2010 óta folytatott következetes, családközpontú politikájától.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvidrigajlov
2020. április 25. 06:11
Tegnap egy 1986-os születésű pár volt nálam tanácsadáson. Két gyönyörű kisfiúval és egy harmadik babával az anyuka hasában. Jó kedvem lett! Így kell ezt! Ahol az első kettő eszik, ott a harmadiknak is jut, ahol kettőre van ruha, a harmadik sem marad meztelen.
balbako_
2020. április 24. 21:32
Haha! És miután sokat vannak otthon 9 hónap múlva gyerek is lesz!
KannibálTatárÚr
2020. április 24. 21:12
Majd kilenc hónap mulva nézzék meg a születések számát! A koronavírusnak köszönhetően más tevékenység nem marad, mint a gyerekcsinálás.
Marcus Crassus
2020. április 24. 18:50
Szomorú nap ez a balliberálisoknak.. Ők annak örülnének, ha több ratyi, trans, genderfluid aberrált lenne, nem több magyar gyerek. A baloldal több halott magyart szeretne látni, nem élőt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!