Az Európai Bizottság alelnökével tárgyalt Orbán

2016. november 11. 10:57

A magyar gazdasági és pénzügyi helyzetről, valamint az Európai Bizottság őszi gazdasági jelentéséről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Valdis Dombrovskis, az euróért és szociális párbeszédért felelős EU-biztossal, aki egyben a Bizottság alelnöke is – közölte Havasi Bertalan a kormányfő sajtófőnöke.

2016. november 11. 10:57

Jelentős mértékben stabilizálódott a magyar gazdasági és pénzügyi helyzet az elmúlt években; erről is szó volt Orbán Viktor miniszterelnök és Valdis Dombrovskis, az euróért és szociális párbeszédért felelős EU-biztos találkozóján – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Az Országházban péntek reggel megtartott egyeztetésen a felek megállapították, hogy nemcsak az elmúlt időszak magyar gazdasági sikerei figyelemreméltóak, de hasonlóan pozitívak a jövőre vonatkozó kilátások is. Orbán Viktor és Valdis Dombrovskis áttekintette az Európai Bizottságnak a héten megjelent őszi gazdasági jelentését is - tette hozzá a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

 
(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2016. november 11. 11:09
Magyarország az EU egyik legstabilabb országa , az állítólag illiberális / valójában , értsed : ésszel praktikus / Orbán regnálása óta . A gazdasági és a migrációs kérdések okos-távlatos politikai együttesen minta-államá tezsi hazánkat . Az csak hab a tortán , hogy a piti balos ellenzéki politikusok áskálódása is lepereg Brüsszelben az Orbán-valóságról , s az egymillió Orbán-ellenes aláírás gyűjtése befulladt pár tízezernél..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!