Áder is ott lesz Göncz Árpád temetésén

2015. november 02. 12:33

Magánemberként ugyan, de Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita is részt vesz Göncz Árpád egykori államfő pénteki temetésén, amelyen egyébként Mécs Imre mond beszédet, a szertartást pedig Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát végzi majd.

2015. november 02. 12:33

Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita magánemberként részt vesz Göncz Árpád egykori államfő temetésén – közölte az MTI érdeklődésére hétfőn Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtófőnöke.

Göncz Árpád életének 94. évében, október 6-án hunyt el. A volt államfőt november 6-án délután helyezik végső nyugalomra az Óbudai temetőben. A Magyar Írószövetség, az Országgyűlés és a Magyar Köztársaság volt elnökének ravatalánál egykori rabtársa, Mécs Imre mond búcsúbeszédet, és Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát vesz búcsút tőle római katolikus szertartás keretében.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2015. november 02. 12:57
minek kell tolakodni oda ahol nem is titkoltan utálják a másként gondolkodót? kell hagyni őket jobban gyűlölködni és leszarni hogy másnap miről pampognak
yanoo
2015. november 02. 12:56
Finoman fogalmazva sem vagyok Göncz híve, csodálója és részemről maximálisan el volt utasítva a személye és minden amit képviselt.De azért szerintem egy volt köztársasági elnök temetésére a regnáló közt. elnök ne mint magánember vegyen részt, hanem , mint a közt. elnök. De, egyébként a fenét sem érdekli, ki megy el Göncz temetésére, vagy hova megy Áder, mint magánember.
komondor
2015. november 02. 12:41
Naná!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!