Külügy: A németek nem kérették be a magyar nagykövetet

2015. június 24. 13:37

Cáfolta a Külgazdasági és Külügyminisztérium, hogy akár kedden, akár szerdán bekérette volna Czukor József berlini nagykövetet a német külügyminisztérium.

2015. június 24. 13:37

Czukor József berlini nagykövetet sem kedden, sem szerdán nem kérették be a német külügyminisztériumba – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium az MTI érdeklődésére. A tárca arra reagált, hogy a vs.hu azt írta: Czukor József berlini magyar nagykövetet bekérették kedden a német külügyminisztériumba, miután „a magyar kormány bejelentette: egyoldalúan felfüggeszti a menekültek visszatoloncolásáról szóló dublini egyezményt”. A vs.hu információi szerint egy német külügyi államtitkár tárgyalt Czukor Józseffel, és a német kormány nevében az előzetes egyeztetés, tájékoztatás elmaradását kifogásolta. A portál szerint arra hívták fel a figyelmet, hogy a magyar kormány egy korábban általa is elfogadott uniós egyezményt „nem rúghat fel egyoldalúan”.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. június 25. 06:05
Németek: De igen, bekérették. Ismét hazudik a kis csökött. "A német kormány a külügy- és a belügyminisztériumba is bekérette Magyarország berlini nagykövetét amiatt az értesítés miatt, hogy a magyar kormány egyoldalúan felfüggeszti a menekültek visszafogadását - jelentette a dpa német hírügynökség szerdán délután."
Akitlosz
2015. június 24. 14:17
Külügy: A németek nem kérették be a magyar nagykövetet Akitlosz: A peruiak sem.
Berecskereki
2015. június 24. 14:09
Na ja! Pedig a vs.hu-nak talán még hiteles videofelvétele is van. Bár lehet, hogy azon a követségi kiszolgáló személyzet valamelyik tagja van jelen.
Greffiti
2015. június 24. 13:55
Görögország eu-s tag, Szerbia oda törekszik és nem biztonságos országok???????????????? Megfenyegették a magyar kormányt valamivel, hogy egy éjszaka alatt odadobta a magyarságot a nigger hordáknak!!!!!!!!!!!!!!! Tűrhetetlen a kormány tehetetlensége!!!!!!!!! Ausztria nem tűri a magyar kormány védelmi tevékenységét!!!!!!!!!!!! Ettől az oroszok jobbak voltak, ők csak katonákat küldtek a nyakunkra, ezek a "barátaink és szövetségeseink" megsemmisítenek bennünket. Tüntetni kell a magyar kormány ellen, hogy ezt nem teheti, és utána mellette, hogy KÖTELEZŐ megvédeni bennünket. Borzalom és félelmetes nézni mi zajlik Szegeden!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!