Ön fél a kutyáktól?

2014. május 16. 12:40

Mundruczó Kornél új filmjének trailere után gyanakodva fog a kedvencére pillantani.

2014. május 16. 12:40

Mundruczó Kornél hatodik filmje, a Fehér isten szombaton debütál a Cannes-i Filmfesztiválon. A történet szerint mikor egy rendelet betiltja a korcs kutyák tartását, Lili apukája kidobja a házból a kislány kutyáját, Hágent. A kutya egy kóbor falkához csapódik, harci kutya lesz belőle, végül egy sintértelepre kerül, ahonnan kitörve a számkivetett kutyák lázadásának vezetője lesz.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. május 16. 16:35
Ez a Murmucz (tudod ki ki, illetve mi volt Murmucz?) Kornél tán sinológus? (chien=kutya) Jó lesz figyelni! CAVE CANEM,IO! Félj a kutyától Io(Iupiter szeretője)! És ne kávézz, mert a" kávéka nem ió!"
Ultima Ratio
2014. május 16. 15:49
Ti most komolyan azért fikázzátok, mert a film történései a valóságban nem történhetnének meg? Kurvára nem ajánlom nektek a Star Wars-t. Prolik.
vigyor
2014. május 16. 14:33
A filmet még nem láttam, de feltétlen megnézem. Márcsak azért is, mert igazán figyelmes, és felelősségteljes volt, hogy a filmben szereplő, egyébként javarészt menhelyi kutyákat a film után elég nagy hírveréssel, de döntő többségben sikerült örökbe adni.
rosszkutya
2014. május 16. 14:27
Hát, azért én megnézem, már csak a kutyák miatt is. Itt van werkfilm, ha valakit érdekel: http://magyar.film.hu/filmhu/multimedia/videok/filmhu-tv/igy-keszult-a-feher-isten.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!