VDSZ: Diszkriminatív a BKV-rezsicsökkentés!

2013. december 29. 16:13

A munkáltató által megvásárolt, vagy cafeteria keretében juttatott BKV-bérletekre nem vonatkozik majd a BKV-rezsicsökkentés, ezért a szakszervezet az EBH-hoz fordul.

2013. december 29. 16:13

Az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordul a BKV bérletek árának eltérő árképzése miatt a Vegyipari és Energiaipari Dolgozók Szakszervezete. A Fővárosi Közgyűlés novemberben döntött a bérletek árának 10 százalékos csökkentéséről, ez azonban nem vonatkozik azokra, akiknek a munkáltatójuk veszi a bérletet, vagy cafeteria keretében kapják.

A szakszervezet szerint az eltérő árképzés százezreket érint, így ha nem lesz változás, akkor borítékolható, hogy a bérletvásárlás kikerül a béren kívüli juttatások rendszeréből. 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Samott
2013. december 29. 20:56
Mondjuk azt en se ertem, miert kulonbozik az ara, ha a cafeteria keretembol veszem vagy a fizetesembol...
Öreg
2013. december 29. 19:53
Az nem diszkriminatív, hogy nem mindenki kap támogatást a bérlethez, vagy ingyen bérletet. Aki fizetésből vesz bérletet, az az adózott jövedelmét költi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!