Átszerveződött a Lapcom vezetősége

2013. február 20. 08:50

Pallagi Ferenc, a Bors főszerkesztője került a Lapcom élére, de a tavaly év végi tulajdonosváltást követően más átrendeződések is zajlottak.

2013. február 20. 08:50

A tavaly év végi tulajdonosváltást követően részben új vezetőkkel folytatja a Lapcom – írja a Médiapiac. A vállalatot Pallagi Ferenc igazgatja, aki emellett megőrzi főszerkesztői pozícióját a Borsban. Pallagi korábban többek között a Népszava szerkesztője, a Blikk főszerkesztője volt. A bulvárlap felelős szerkesztője Szekeres Tamás lesz.

Györke Zoltán, a Lapcom eddigi ügyvezetőigazgató-helyettese kereskedelmi és üzletágvezető ügyvezetőigazgató-helyettesként, Nádori Péter, a Bors eddigi főszerkesztő-helyettese és online tevékenységének felelőse pedig tartalmi és marketing ügyvezetőigazgató-helyettesként folytatja a Lapcomnál - tudatta a portál.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!