Orbán: Nagy bajban vagyunk

2012. július 27. 09:01

Vészjósló képet festett Magyarország és Európa jövőjéről Demján Sándor. Orbán Viktor is azt mondta: az ország súlyos dilemma előtt áll.

2012. július 27. 09:01

Ugyan jó irányba tett lépésekről is beszélt Demján Sándor a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által rendezett konzultáción, azonban elmondta: gyakorlatilag semmi sem valósult meg a kormány és a VOSZ két évvel ezelőtti megállapodásából.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2012. július 28. 19:55
Bajban vagyunk?Nem mondod?Már régóta ég a ház, Ti melyik szobában voltatok?És milyen bajban leszünk? "Sok urunk nem volt rest, se kába, birtokát óvni ellenünk s kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk. Szíve szorult, rezgett a lába, acsargó habon tovatűnt, ..."
nisz
2012. július 28. 14:03
Demján (Marjai elvtárs veje) immár 39 éve a hazai gazdasági elit része. Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Demj%C3%A1n_S%C3%A1ndor Lehet, hogy tévedek, de szerintem tavékenysége sok kárt okozott hazánknak. Azt mindenesetre látom, hogy szereti az észt osztani. Én meg azt szeretném, ha az egyszer megvalósuló nemzeti leltárunknak egy fejezete Demjánról szólna, és akkor el lehetne dönteni, hogy Demján használt, vagy ártott hazánknak.
kalasnyikov
2012. július 28. 05:21
ez a vén demján nevü szarházi inkább hozza haza a négy milliárd eurót az oroszoktól, amelyet a játék és kaszinóiparba,valamint a brics államok pénzügyi rendszerébe fektetett adó és illetékmentesen...DDDD
gabuci
2012. július 27. 23:13
Elnézve az olimpiai megnyitót... nálunk meg ez a fasszopó építgeti a diktatúráját. Ég és föld, szomorú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!