Kiszorul a bagó a Parlamentből

2011. április 27. 12:31

A nemdohányzók védelméről szóló törvény értelmében az Országházból is kiszorulhatnak a dohányosok: kizárólag az erkélyek bizonyos területein lehet majd rágyújtani.

2011. április 27. 12:31

A fideszes Heintz Tamás a nemdohányzók védelméről szóló szerdai módosításával kapcsolatban kijelentette: a Parlament közintézmény, ahol ott is csupán az erkélyeken, az azok kijáratától számított öt méteren túl lehet majd rágyújtani.

Heintz kifejtette: jelenleg az Országház 13-as szobája számít dohányzóteremnek, ám a Parlament nem vendéglátóipari egység, nem szálloda, és szobákat sem ad ki, így szivarszobát sem üzemeltethet. Az új törvény értelmében szinte minden zárt légterű nyilvános helyen tilos lesz rágyújtani 2012-től.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TroppauerH
2011. április 28. 00:10
A remek képviselők eddig sem tartottak be jó néhány jogszabályt, törvényt. Pont ezt fogják. Erre is szarni fognak, mint eddig is tették a parlamantben, sőt még a nevüket letagadták.
Honfi-fi
2011. április 27. 16:13
A tér felőli oldalon, vannak azok a kb. 1 m2-es kis erkélykék. Érdekes látvány lesz amikor 20-30 képviselő fürtökben fog lógni a falon, füstbe álcázva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!