Végleg beadta a kulcsot az MTV

2009. augusztus 05. 10:06

A közszolgálati televízió már teljesen elköltözött, elbúcsúzott, Medveczky Balázs pedig már át is adta a kulcsokat a Tőzsdepalota új tulajdonosának, Michael Tippinnek.

2009. augusztus 05. 10:06
Mint az köztudott, a Magyar Televízió búcsút mondott régi otthonának, a Szabadság tér 17-es szám alatt található Tőzsdepalotának. Ám most szimbolikusan is végleg lezárult egy korszak, hiszen az MTV ügyvezető alelnöke, Medveczky Balázs átadta a székház kulcsait az új tulajdonosának,  Michael Tippinnek, a Tippin Corporation elnök-vezérigazgatójának.

Egy ideig párhuzamosan működött a Magyar Televízió a régi és az új székházból. A legelső lépés a Filmarchívum átvitele volt, hiszen a 140 000 tekercs átszállítása nem volt egyszerű feladat. Majd a marketing és a sajtóosztály vette birtokba az új székházat, végül pedig a stúdiók és az adásadó rendszerek költöztek. Közben fontos hír az is, hogy egy hónapon belül lezárul a köztévé elnöki posztjára kiírt pályázat. Egy éve keresik már az új vezetőt, ám az eddigi fordulókban nem sikerült megfelelő jelöltet találni. Most ősszel talán az új otthon mellé új vezetőt is kap a médium.

Átadták az MTV kulcsait (tv24.hu)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!