Amerikai templomban és a katonaságnál is megjelentek a drag queenek (Videó)

2022. augusztus 08. 13:45

Mindkét helyen botrányt keltett a drag queenek fellépése.

2022. augusztus 08. 13:45
null

Egyik alkalommal a katonaság által szervezet, „gyerekbarátnak” mondott rendezvényen ismét megjelentek a színes ruhákba öltözött, nőnek kinéző férfiak. „Sokszínűség, egyenlőség és befogadás nyári fesztiválja” volt az esemény neve, ami úgy nézett ki, mint egy klasszikus gyereknap (légvárakkal, arcfestéssel), csak mindez LMBTQ-tematikában – írja a 888.hu.

Gregory Beaulieu ezredes, a JBLE 633d légibázis szárnyának parancsnoka hagyta jóvá az eseményt. Mindezt a hadsereg erőforrásiból, vagyis adófizetői pénzből finanszírozták.

A másik alkalom során az egyik New York-i katolikus iskola elvitte a gyerekeket egy olyan templomba, ahol drag queenek jelentek meg. Az eseményt az iskola LMBT támogató klubja és az iskola tantestületének tagjai támogatták. A diákok azt állították, hogy kényszerítették őket a részvételre, és úgy kellett tenniük, mintha élvezték volna az eseményt.

Így egy, a művésznevén Brita Filter névre hallgató nőimitátor vonult végig a gótikus boltozat alatt, míg a program valamelyik szervezője a gyerekeket azzal biztatta, hogy állva tapsoljanak a blaszfémiának. Valamint Pride matricákat is osztogattak nekik, és azt mondták: „Vegyél egyet, különben homofób vagy”

 

@thebritafilter I literally went to church to teach the children today… A Catholic High School here in NYC invited me to their Pride Chapel. Visibility matters and I’m so honored to have had the chance to talk to you about my work as a LGBTQ+ Drag Queen Activist. Comment if you want me to post part 2… #drag #church #dragqueen #lgbtq #pride ♬ original sound - Brita Filter

Nyitókép: TikTok

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retyezáti remete
2022. augusztus 08. 23:05
Szenteltvizet a kopaszra!
alkaloidablog
2022. augusztus 08. 19:21
A keresztény filozófia és hit legerősebb bizonyítéka az ami történik. Mert ne legyen kétsége senkinek, ez a jelenség sátán munkája, a sátán manifesztációja.
Mandolini
2022. augusztus 08. 18:44
Ketrecbe vele. Ez harap is!
mdave88
2022. augusztus 08. 16:21
https://odysee.com/@iHypocrite:d/YCSP261:e
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!