Ez Orbán Viktor tusnádfürdői beszédének öt legfontosabb pontja (videó)

2022. július 26. 17:04

Demográfia, migráció, gender, háború, energia és gazdaság – íme négy és fél percben Orbán Viktor tusnádfürdői beszédének legfontosabb részei.

2022. július 26. 17:04
null

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferer
2022. július 27. 01:23
Na hagyjuk ezt szerintem
Káj-Ármin
2022. július 26. 21:48
Azért a "háború" ponthoz hozzá tennék egy "genderista" szempontot is: az apák is sirathatják fiaikat, sőt lányaikat is, mert a háború sajnos őket sem kíméli...
Káj-Ármin
2022. július 26. 21:40
A biológiai értelemben vett "faj" kifejezésnek semmi köze ahhoz, amiről Orbán beszélt. A "fajú" szó jelentése ebben a kontextusban kb. annyit jelent, mint a "féle", "fajta". Persze biztos provokatív sokaknak és rá is lehet ugrani, de ezt csak a szokásos gumicsont. Ráadásul a "poszt nyugaton", ahogy ő mondja, amennyire én tapasztalom nem annyira előrehaladott a keveredés, hiszen az egyes etnikumok eléggé belterjesen sokasodnak többnyire... Egyébként pedig mintha pl. Izrael sem egészen arra építene, hogy olyan nagyon keveredjen a héber és az arab lakosság... Mégis fura lenne ezért lenácizni őket...
pemete jakab
2022. július 26. 18:55
"Ez Orbán Viktor tusnádfürdői beszédének öt legfontosabb pontja" Egy fontos pontja volt: nem volt fontos pontja. (Legalábbis, ahogy elmondta, úgy nem volt fontos.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!