Forgalommal szemben közlekedett egy idős sofőr az M4-esen

2022. június 23. 07:24

A rendőrség fordította vissza egy biztonságos pillanatban.

2022. június 23. 07:24
null

A 112-es segélyhívóra érkezett bejelentés, miszerint valaki a forgalommal szemben halad az M4-es autóút tiszapüspöki elkerülő szakaszán – közölte a rendőrség.

A 76 éves szolnoki sofőr 2022. június 21-én kora délután vétett súlyos szabálysértést piros színű személygépkocsijával. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság forgalom-ellenőrző járőrei azonnal a helyszínre siettek, egy biztonságos pillanatban visszafordították, majd megállították a Budapest irányába tartó, de a Debrecen felé haladó forgalmi sávban közlekedő autóst.

Mutatjuk az esetről készült felvételt:

 

Nyitókép: Képkocka a videóból (YouTube/PoliceHungary)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robirdus
2022. június 23. 14:37
Regota nehezmenyezem, hogy amig en a repuloorvosimat evente jarok megujitani, van pszichologia, labor minden vacak, autoba gyakorlatilag minden kozveszelyes ember beleulhet.
kizökkentidő
2022. június 23. 12:29
Nem tudom minek ez a nagy felhajtás. :D
Madárarcú Eugén
2022. június 23. 09:55
A társasházunkban él egy idős ember. 1924-ben született. Egyébként kétségtelen hogy jól tartja magát a korához képest, jön-megy sőt még van egy sokkal fiatalabb, olyan 70 körüli barátnője is. Az egyik nap hallottam a boltban a hogy valakinek mondja hogy lejárt a jogosítványa. Másnap ismét összefutottam vele és szintén egy ismerősnek mesélte hogy el is van intézve, sikerült meghosszabbítani. Ez aggasztó és megjegyzem hogy amikor nekem 45 évesen lejárt a jogosítványom, háziorvosi beutalóval napokig járkáltam a szakrendelőbe, szemészet, ekg stb. és a háziorvos csak ezek után adta ki az igazolást.
diós guba
2022. június 23. 09:50
Mondom én, hogy a Zsiguli ezt is tudja. Komolyra fordítva, ha ilyen gyakori ez a vétség, akkor el kéne gondolkozni a közútkezelőknek is, hogy hol a rés a pajzson, be kéne azt foldozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!