Ki fizeti meg a háború árát? – Mandiner Reakció (VIDEÓ)

2022. március 22. 08:56

Magyarország elítélte Oroszország katonai fellépését. A szavakat pedig tettek követték: a magyar kormány támogatta az Oroszország elleni szankciók sorozatát. Az EU-s országok igen széles körben fogadtak el szankciókat Oroszországgal szemben – abban bízva, hogy ezek segítenek leállítani a háborút. A szankciók azonban nem csak Oroszországra hatnak. Azok Európát is érintik. Ezen belül pedig a magyar gazdaságot is. Hogyan? Illetve hol van ebben az ésszerű határ? Ezeknek jártunk utána a Mandiner Reakció legújabb részében.

2022. március 22. 08:56
null

 

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. március 22. 12:53
EU már rég nem tud normálisan gondolkodni sem azt hiszem újból az önellátásra kell berendezkednünk mondjuk attól még nem lesz gáz és benzin a gazdag országok kőnnyen beszélnek de ott is fog sztrájk lenni az útcákon mert ott sem mindenki gazdag
Senki Alfonz
2022. március 22. 11:38
Ki ez a hülye idegen??? - mondta szülőatyám! Ki ez a nyálas, jóllakott óvodás kinézetű kis pöcs?
foldizs
2022. március 22. 10:21
Az ország fizeti meg az elmúlt 12 év árát. De legalább a NER-nek jól megy!
Dr. Greta Grünberg
2022. március 22. 09:57
Nekünk magyaroknak, a legvidámabb barakk lakóinak, ahol nagyon olcsó a gáz, az áram és a csirkefarhát, morális kötelességünk kicsit nagyobb részt vállalnunk az európai közösségi költségekből, nem állandóan önzőzni, trollkodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!