Szilágyi Liliána: Akárhogy sikerül, érezni akarok mindent

2016. augusztus 10. 09:08

A 19 éves Szilágyi Liliána a 200 méter pillangó előfutama után közbekérdezés nélkül, két és fél percen keresztül osztotta meg a közmédia riporterével, mik a legfontosabb dolgok az életben.

2016. augusztus 10. 09:08

A már a második olimpiáján résztvevő úszónő úgy látja, nem érezte eléggé a súlyát annak, hogy éppen egy 100 méteres középdöntőt úszik. Szerinte az a siker kulcsa, hogy visszahozza az elnyomott érzéseit, mert csak így tud újra rájönni, hogy miért van Rióban, és mit akar magának bizonyítani. „Azt akarom, hogy érezzek. Mert a sport, az úszás, az élet maga egy érzés.” Valamint: „Meg kéne tanuljam azt, hogy így körbeöleljem a világot és magamat.” Ha azonban mégsem jön össze, mint ahogy a 200 méteres döntőbe nem is jutott tovább az úszónő, Szilágyi Liliánát az sem keseríti el: „Akárhogy sikerül, érezni akarok mindent.”

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
74bro
2016. augusztus 11. 03:55
Aranyos.
henrihenri
2016. augusztus 10. 18:39
Nem kereste a szavakat, a szavak találtak rá.
kzs2
2016. augusztus 10. 18:28
Őszinte fiatalok, nincs ezzel baj, ne féljenek semmitől se. Merjenek őszintén fogalmazni, nincs olyan sok lehetőségük, hogy a nagy nyilvánosság igazán megismerje őket és maguk is beletanuljanak diplomatikusan fogalmazni. Sportemberek legyenek őszinték és vállalják eredményeiket. Én örülök neki, hogy ilyen sok féle vérmérsékletű és szellemiségű sportember van a keretben.
Akitlosz
2016. augusztus 10. 16:55
Nőből van. No nem mintha a Forma-1-ben is nem arról faggatnák folyton, állandóan és minden alkalommal a férfi versenyzőket a riporterek, hogy "Mit éreztél?". A sport is elnőiesedett. :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!