Hemingway: McCain 30 éve baromságokat beszél

2014. december 20. 14:01

Vida Ildikó André Goodfriend elleni feljelentése egy folyamat része, hogy megkapják az amerikaiaktól azokat a bizonyítékokat, amelyek arról szólnak, hogy a NAV elnöke részt vett korrupcióban, ezt George F. Hemingway üzletember, a Budapest Honvéd tulajdonosa mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

2014. december 20. 14:01

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerepelt George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa. A magyar származású amerikai üzletember szerint az Egyesült Államok álláspontja téves, miszerint Magyarország Oroszországhoz közelít, sem a kormánypártok, sem az ellenzék nem akar ágyba bújni az oroszokkal, ám az esetleges gazdasági előnyökre hülyeség lenne nemet mondani. John McCainről Hemingway azt mondta, hogy bár egy hős, egy igazi Rambo, de az elmúlt harminc évben hatalmas baromságokat mondott.

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. december 21. 14:12
Kétlem, hogy Amerikában "majdnem mindenki" elutasítaná a Jobbikot. Azt sem tudják mi az, sőt Magyarországról sem hallottak. Ha megkérdeznék az amerikai utca emberét, s ha 200-ból egy egyáltalán hallott a Jobbikról akkor én azt már nagyon jó aránynak tartanám. --- A Krímet pedig azért volt kénytelen Oroszország biztosítani, mert az amerikaiak megpuccsoltatták az ukrán vezetést, s egy nemzetiség ellenes, oroszellenes NATO párti bábkormány került hatalomra, amelyik veszélyt jelent Oroszország stratégiai érdekeire, s az orosz nemzetiségű ukrán állampolgárokra. Oroszországnak meg kellett akadályoznia, hogy a NATO megkaparinthassa Szevasztopolt, s hogy még jobban felvonuljon az orosz államhatárokra. Amerika élezi a nemzetközi helyzetet, mégpedig azért, mert tudják, hogy ha kitör a világbéke, akkor Kína pár évtizeden belül lehagyja Amerikát. Ezt Amerika csak piszkos módszerekkel tudja megakadályozni, akár háborúval. Kinek jó ez az ukrán háború? Hát nem az európaiaknak, hanem ...
Akitlosz
2014. december 21. 14:01
Miért kellene a magyar kormánynak reagálnia arra, hogy pár állampolgára nem utazhat az Amerikai Egyesült Államokba? Amerika dolga, hogy kiket (nem) enged be az országába. Magyarország erre egyet tehetne, viszonossági alapon kitilthatna pár amerikait az országból, például ezt a Goodfriendet. De ilyet persze Magyarország nem tesz, hanem csak egy halom felesleges pótcselekvést művel.
Akitlosz
2014. december 21. 13:57
Rambo legalább szótlan, ami biztos módszer arra, hogy az ember kevesebb hülyeséget beszéljen.
vigyor
2014. december 21. 13:06
Jesszusom, azonnal kirúgni a szerkesztőt, nem a megfelelő amerikait hívta be a stúdióba:-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!