P. László anyja nem akarja elhinni, hogy fia ölt

2012. július 19. 09:17

Bándy Kata gyilkosának falujában élők szerint P. Lászlónak korábban is voltak ügyei, de anyja nem akarja elhinni, hogy fia képes volt ölni.

2012. július 19. 09:17

Kelebián, Bándy Kata gyilkosának falujában járt az Index. A videóban megszólaló helyiek szerint P. László sosem dolgozott, viszont korábban is lopott már, illetve követett el betöréseket. Sőt, egy néma asszonyt meg is akart erőszakolni.

Az Index megkereste P. László édesanyját is, aki azt mondta, hogy ha azzal keresték volna meg, hogy lopott vagy betört valahová a fia, akkor azt elhitte volna. De azt nem akarja elhinni, hogy ő ölte meg a lányt.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2012. július 21. 02:43
Kérdezem én: a jánoshalmi gyalázat miért nem hír itt, a mandíneren? (Lehet, hogy én vagyok "béna", de többször is átfésültem a híranyagot, mégsem találtam...) Remélem, hogy a sértettek a hazájukban beszámolnak majd szörnyű élményeikről mondjuk a FAZ-nak, a Süddeutsche Zeitung-nak, a Der Spiegel-nek, a Bild Zeitung-nak, a Die Tageszeitung-nak, a Die Welt-nek, a Die Zeit-nek, vagy a Stern magazinnak. Esetleg riportot készít velük a ZDF, az ARD, a 3Sat, a Deutsche Welle, a német RTL...stb. Vagy a "fasizálódó Magyarország"-képbe bezavarna a 3 kancigány rablótámadása, a férj brutális megverése, a feleség megerőszakolása? Mit kell még megérnünk?! Úgy látszik, hogy önvédelemre kell berendezkednünk... :-/ http://www.youtube.com/watch?v=B2abDgawYtQ&feature=related
OrangeOrder
2012. július 20. 08:01
Szívszorító, szegény anya... és az a fiú is, olyan nehéz gyermekkora volt. A kedvenc ételéről nincs is szó, meg hogy mikkel játszott kiskorában? Úgy szeretném a gyilkos emberi arcát is megismerni..! (A kurva anyátokat)
Hajdú Sógor
2012. július 20. 00:38
Kecskés Tamás anyját is baszogatták, vagy az zsidó?
heima
2012. július 19. 21:07
indexen munkverának jobban fáj a cigányozás mint a gyilkosság. undorító.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!