Szexista-e Dopeman?

2012. március 16. 17:59

A Milla március 15.-i nagyszabású rendezvényén a Heti Válasz stábja a járókelőket kérdezgette, vajon vállalhatónak tartják-e a frissen megválasztott alternatív köztársasági elnököt.

2012. március 16. 17:59

A demonstrálók között akadt, akit hidegen hagyott a rapper személye, de olyan is, aki szerint Pityinger László a magyar valóságot reprezentálja. Egy idős hölgy szerint ma már bármi belefér, egy fiatal lány szerint pedig Dopeman egy olyan karakter, akit lehet követni.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2012. március 19. 13:35
Csak nektek, szeretettel:Dopeman szűzbeszéde alternatív köztársasági elnökként. Honleányok, hazafiak, üdvözöllek titeket! Halljam a hangotokat! Éltek, itt vagytok. Alternatív elnök?. Mo-n a köztársaság is csak egy alternatíva, nem? De ezért megéri harcolni, nem? A szabadságért megéri meghalni, de megéri élni is, nem igaz? Miről szól 48? Azon kevés magyar ünnepek egyike, ami arról szól, hogy a magyarság összefogott egy magasztos célért és győzelmet aratott, nem? Akkor miért fordítunk hátat egymásnak? Miért hagyjuk ezt? Szeretnék üzenni a hatalomnak, és úgy, ahogy a legjobban tudom. Fölolvasom, mert a zenével az idősebb korosztályt megzavarom és ezt nem szeretném. Imádom és ölelem őket is keblemre. Én keblemre ölelem az egész népem. Hallgassátok meg a költeményem. folyt köv.
nyugalmazott tanár
2012. március 18. 09:00
egy fiatal lány szerint pedig Dopeman egy olyan karakter, akit lehet követni. Lehet, hogy őt is szokták követni. kamionról... kamionra
Claypool
2012. március 17. 15:29
Semmi izgalmas nem volt ebben a videóban. Annyira nullák,hogy bealudtam rajtuk...
Panzergeneral
2012. március 17. 14:19
A Milla nem egy önálló képződmény, sohasem volt az. A XX sz. eleji anarchisták ideológiáját koppintják, de rettenetes alulműveltségükben különbéget se tudnak tenni az individualista és a kollektivitista áramlatok között, hogy olyan finomságokról ne is szóljak, mint Kropotkin, Emma Goldmann, Guardia y Ferrer eszméinek ismerete. Itt most arról van szó mindenképp ellenkezni, "asztnámegláttyuk". Sok felművelt, zavarosfejű komposzt választott egy még zavarosabb fejűt "alternativ" (ezeknek minden alternativ ugyebár) köztársasági elnököt - aki csak bunkóságában emelkedik ki, hiszen azt mondta, hogy nincs köztársaság, mert az alkotmány nem ir ilyet. Ez magáról beszél. Szerencsétlen felkapott egy műfajt, melynek gyökereit nem ismeri, feleőtlenűl dobálózik a szavakkal. Az csak a szerencséje, hogy a nemzetközi médiamogulok révén hallhatott 3-4 káromkodást a rádióban és azt hitte, hogy ez a hiphop. Aztán még nagyobb szerencséjére felkapták, futtatták, vagyis prostituálták, vagyis nem strici lett őkelme, hanem kurva. Ennyi. Fut még pár kört, boxol (ahol remélhetőleg megint jól elverik) és elmegy a nyugdijas rappperek klubbjába. A milla pedig átvált más "lázadásra", mondjuk tiltakozni fog a sótörő ellen, mert az töri a sót. (Bár ezt a poént már lelőtték mások, de mivel annyira idióták és képzeleterőhiányosak, hogy csak másolni fognak tudni.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!