Hont András reagált Bojár Gábor Huxitos riogatására

2023. június 07. 08:23

A publicista felhívta rá a figyelmet, hogy Bojár nem először értekezik egy lehetséges magyar kilépésről.

2023. június 07. 08:23
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Bojár Gábor a HVG-n hosszas értekezésbe kezdett egy lehetséges Huxittal kapcsolatban. E mellett Hont András sem tudott elmenni szó nélkül és emlékezetett arra, hogy Bojár az elmúlt években már többször riogatott a témával kapcsolatban

„Ma Bojár Gábor »Huxit – elkezdődött a végjáték« címmel drámai írásművet tett közzé. Ebből az alkalomból elevenítsük föl az elmúlt néhány év témába vágó előrejelzéseit, egyben utaljuk ki a Lengyel Lászlóval és Pulai Andrással ékesített Delphoi-díjat” – fogalmazott bejegyzésében Hont.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. június 08. 15:54
Értem én a Delphoi-díj humoros voltát, de nem jó a hasonlat, mert ott olyan jóslatokat adtak, amiket értelmezhettél, ahogy akartál, és vagy bejött vagy nem. Kasszandra sem jó, mert ő mindig a valódi jövőt jósolta, csak senki sem hitt neki. Bojár, Pulai meg a többi szörnyszülött inkább mutáns Kasszandra, azt jósólja amiben ő hisz, csak az meg a valóságba nem akar eljönni.
fabulon a bőre őre
2023. június 07. 18:01
Abszolút. Az ajánlója is a makutyi dumájával. Ezt biztos egy listáról olvassa.
dezilluzionista
2023. június 07. 14:07
Naivitás.
DrPepper
2023. június 07. 12:41
A kérdés, hogy ki akarja jobban azt a Huxitot. Minden blabla ellenére a baloldal az, amelyik mindent megtesz érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!