Az RTL Klub kisfiút bántalmazott ország-világ előtt

2023. május 28. 12:47

Az az RTL Klub, amely a gyermekvédelmi törvényt számtalan formában gúnyolta ki.

2023. május 28. 12:47
null
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Magyar Nemzet

„A Médiatanács januárban megállapította, hogy a jelenettel az RTL Klub megsértette a megalázó, kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek öncélú és sérelmes bemutatását tiltó törvényi rendelkezést. Határozatában súlyos jogsértést állapított meg, és kétmillió forintos bírságot rótt ki a szolgáltatóra, ezenkívül a jogsértésről szóló közlemény közzétételére is kötelezte – nagyon helyesen.

A csatorna a döntést bíróságon támadta meg (!), ám a Fővárosi Ítélőszék megerősítette a Médiatanács döntését, vagyis, hogy »a kiskorút megalázó helyzetben mutatta be, mivel a neki feltett kérdésekre nem reagálhatott szabadon, tűrnie kellett a kialakított helyzetet«. 

Az RTL tehát megalázott és verbálisan abúzált egy védekezni a nyelvi korlátok miatt képtelen kisgyereket. Az az RTL Klub, amely élére áll minden szexuális kisebbség elfogadásáért folytatott harcnak, az a csatorna, amely a gyermekvédelmi törvényt számtalan formában gúnyolta ki és próbálta érvényteleníteni a köztudatban, az a tévéadó, amely a leghangosabban szidja a kormányt a pedagógusok helyzete miatt, mondván, gyermekeink jövője az első. 

Vajon van-e különbség aközött, amikor a szélsőliberális médiumok felhergelnek és a rendőrsorfal elé terelnek gyanútlan gyermekeket, illetve aközött, hogy egy, a magyar nyelvet nem beszélő kisfiút főműsoridőben aláznak porrá, megfosztva őt a védekezéstől és a helyzetből való kilépéstől? Számomra mindkettő a manipulatív bántalmazás kategóriája, noha nem olyan egyértelműen az arcunkba vágva, mint ahogyan azt várnánk. 

A balliberális médiumok ugyanis beállva az ellenzéki politika mellé, kvázi önálló politikai lobbiegységként működve úgy akarják átformálni a valóságot, hogy észrevétlenül elhitessék az átlagemberrel: bűnös, kirekesztő és szégyentelen, amennyiben nem fogadja el az általa normálisnak beállítani kívánt jelenségeket.”

Törvénysértő volt Vadon Jani és Sebestyén Balázs húzása a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban

A műsorvezetők megalázó és kiszolgáltatott helyzetbe hoztak egy kolumbiai gyermeket.

Nyitókép: Képernyőmentés/Celeb vagyok, ments ki innen

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. június 02. 15:26
Mit röfög ez a disznóképű? :DD
Odone Ricci
2023. május 29. 13:09
Gusztustalan reklámokat mutat a magyar RTL. Pl. amelyekben többféle fogyatékos, beteg, elhizott, gusztustalan emberrel reklámoznek pl. dezodort. Más reklámokban kifejezetten a neveletlenséget, az alpári stílust és a bunkóságot mutatja az egyszerű "birka népnek"... Kevés országnak közvetít ez a német érdekeltségű adó saját nyelvén és ráadásul az ország legeldugottabb szegletében is jól lehet fogni immár évek óta. Hadd "művelődjenek" a jövő szavazói.
Lajoss
2023. május 29. 08:19
Hogy tud egy tv bántalmazni? Zsófi,tudom,hogy jobbágy vagy,de átestél a ló túloldalára..:)
Claudius1
2023. május 28. 17:20
Én jót röhögtem rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!