Olvasom, hogy Salgótarjánt ellepték a vaddisznók

2023. április 21. 10:39

Remélem az összes vadászt még nem koncolta fel a közvélemény.

2023. április 21. 10:39
null
Pozsonyi Ádám
Facebook

„Olvasom, hogy Salgótarjánt ellepték a vaddisznók. A koca meg malacai lelkesen túrják a gyepet a lakótelepen a mászóka mellett. Tegnap meg pánikszerűen írták több helyen, hogy a Rózsadombot ellepték a vaddisznók. Pár hete Káposztásmegyeren láttak garázdálkodni falkában röfögő állatokat, korábban meg egy sportközpontot kellett kiüríteni a II. kerületben a disznó miatt.

Azon töprengek, hogy remélem az összes vadászt még nem koncolta fel a közvélemény, legalább párat hagyni kéne mutatóba. Hátha egyszer jól jön az ilyesmi...”

 

Nyitókép: HARALD TITTEL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Norbán
2023. április 22. 13:16
ezt a majmot még nem lőtték ki? NAGY KÁR! :(
Lajoss
2023. április 22. 09:40
Ádi,már van rendelés a pszihiátrián..:)
kurbitalis
2023. április 22. 05:19
Dehogynem! A Pasaréten kilőtt vaddisznókat is megsiratták az állat "állatvédők".
Tót Ottó
2023. április 21. 17:58
Volna az a pénz hogy vadász úrék dolgozzanak?.Ha nincs egyéni érdekeltség, mindenki szarik mindenbe úgy általában.Dolgozni kéne..főnök nincs?? A farkas kilövéssel legalább dicsekedni lehet a cimborák előtt.Meg az ne kódorogjon AZ ÉN FÖLDEMEN!De kit érdekel egy coca..Föleg közterületen hehe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!