Én már 2022-ben kezdeményeztem a bank kitiltását Magyarországról

2023. április 12. 20:52

Az orosz kémbank Magyarország szégyene!

2023. április 12. 20:52
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Ma délután szankciós listára tette az Egyesült Államok a magyar központtal működő orosz kémbankot, a Nemzetközi Beruházási Bankot, és annak magyar vezetőjét.

Ennek nem kellett volna megtörténnie: az orosz kémbankba eleve nem kellett volna beszállnia Orbánéknak a magyar adófizetők pénzével, de legkésőbb akkor kellett volna kiszállnunk belőle – hasonlóan a csehekhez, szlovákokhoz, bolgárokhoz és románokhoz –, amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát.

Ennek a banknak ugyanis nincsen komoly szerepe a hazai gazdaság finanszírozásában. Ez egy díszlet, ami arra szolgál, hogy a kémbank munkatársai diplomáciai mentességgel utazgathassanak és szerezhessenek információkat az EU-ban.

Én már 2022-ben kezdeményeztem a bank kitiltását Magyarországról: amikor az Európai Parlamentben megszavaztuk az orosz agressziót elítélő határozatot, az én javaslatomra került a szövegbe, hogy követeljük: az Európai Unió területéről – így Budapestről – tiltsák ki az orosz kémbankot, valamint állítsák le a Paks 2 beruházást.

Amíg a Nemzetközi Beruházási Banknak csúfolt kémközpont Budapesten működhet (ráadásul a gyönyörű Lánchíd Palotában!), addig azt üzeni a Fidesz-kormány az EU- és NATO-tagállam szövetségeseinknek, hogy az ellenséggel vannak – de legalábbis szimpatizálnak és gesztusokat tesznek. Annak az Oroszországnak, ami a szomszédunkban egy magyarok lakta ország ellen háborúzik. Nem véletlen, hogy egyre kevesebben állnak Orbánék mellé bármilyen politikai kérdésben.

Az, hogy a KGB volt magyarországi vezetőjének fia által vezetett kémbank hazánkban működhet, Magyarország szégyene. Ékes bizonyítéka ez annak, hogy a magyar politikai vezetők Putyin foglyai; hogy hányad részben kitartottak, hasznos idióták és zsarolás áldozatai, az idő talán majd eldönti.”

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2023. április 13. 15:12
hazaáruló momentumos ribanc!
Brandon the great Negro
2023. április 13. 13:32
Ezt a bankot még az impexes szüleid intézték a rendszerváltozáskor Katácska. Miért kell mindenkit - a saját szavazóid - hülyének nézned?
Hazafi Teddymackó
2023. április 13. 13:09
A demokrácia szégyene az EU, az EU szégyene Cseh Katalin.
CirmoS
2023. április 13. 10:54
Még szopjál végig mindenkit Brüsszelben te nemzetközi szajha ringyó mert jövőre úgy vágunk ki onnan te zsidó kurva mint macskát szarni! Téged addig kell rúgni míg mozogsz te senkiházi, ócska kapcarongy! Egy dolgot lehet az okádék fajtádnak köszönni, hogy elértétek a Fidesz 3/4-et te koszlott korcs söpredék! Mindenki lábtörlője! Visítani fogsz szopós ringyó jövőre is meg '26-ban is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!