Ugye világos, hogy ki miatt nem lesz lakásod?

2023. április 18. 08:36

Ugye nem az ellenzék a hibás? Orbán kormánya tett minket tönkre.

2023. április 18. 08:36
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Ha lakást veszel, belegebedsz. Nagyjából ez derül ki azokból a számításokból, melyek szerint ha most felveszel 20 millió forintot, akkor a végén 43 milliót kell visszaadni. Három éve ez a szám még csak 28 millió volt.

Ugye nem az ellenzék a hibás? Ugye nem a háború a hibás, ha Németországban töredéke a kamat a magyarnak? Ugye világos, hogy ki miatt nem lesz lakásod? Orbán kormánya tett minket tönkre. Miatta nem lesz lakásod. Orbán miatt élsz rosszul.”

Fotó: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. április 18. 22:32
Fegyenc téged az állandó börtönlátogatás tett tönkre. Ott bomlott meg az elméd. Szegény pap ki meg bejár a börtönbe. Ahogy kijött ment is vissza. Te meg utána.
tapir32
2023. április 18. 22:07
Gyurcsány az igazi csicska. Annak, aki kárt okoz Magyarországnak vagy a kormánynak annak a seggét nyalja. Sajnálatos módon az ellenzéki sajtó jelentős része is csak ennyire képes!
akiaki
2023. április 18. 21:28
hé maki gyúrcsányi! nekem van! a gyerekeimnek is!
tapir32
2023. április 18. 19:16
A DK-nak nincs köze a demokráciához és a jogállamhoz. Az elnevezés megtévesztő. Megpróbálták diszkreditálni a demokrácia egyik legnagyobb vívmányát a népszavazást, a nép akaratának közvetlen kinyilvánítását. Demokrata sohasem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A jogkövető soha sem akar 2/3-os törvényeket 50% + 1 alapon módosítani. A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni. Demokráciát csak demokratikus úton lehet építeni! A gyurcsányi út a diktatúra és a fasizmus útja. Nagy utat tett meg az ország a Kádár korszak erkölcsi mélységeitől, az állami szintre emelt gyűlölködéstől és korrupciótól a demokráciáig és a jogállamig. Ezt az utat, a felemelkedés útját olyan retrográd erők ellenében kellett megtennie az országnak, mint a Horn Gyula, majd a Gyurcsány Ferenc vezette MSzP és mostanság a DK. A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni. Horn, Gyurcsány és Dobrev az ország szégyenei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!