Nem tetszik az EU-nak

2023. április 17. 09:01

Nagyon rövid leszek, jó? Az EU meg az Európai Bizottság eltakarodik a kurva anyjába.

2023. április 17. 09:01
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Nem tetszik az EU-nak, hogy Lengyelország és Magyarország megtiltotta az ukrán gabona es egyéb mezőgazdasági termék importját.

Közvetlenül a tiltás előtt nevezett országok az EU-hoz fordultak segítségért, mert gazdáikat tönkreteszi az olcsó (és rossz minőségű, aflatoxinnal mérgezett és az EU-ban rég betiltott növényvédőszerekkel kezelt) gabona és minden egyéb behozatala. Az EU akkor elutasította a segítséget. Ugyanez az EU most rosszallását fejezi ko, és -figyelj erősen!!!- azt mondja, hogy:

»Az Európai Bizottság azonban jelezte, hogy szerinte nem az egyes tagállamok feladata a kereskedelempolitika kialakítása, ezért elutasította a két ország által az ukrán gabona importjára bevezetett tilalmat.«

Nagyon rövid leszek, jó? Az Eu meg az Európai Bizottság eltakarodik a kurva anyjába. Így remélem érrhető…”

***

Nyitókép: MTI/AP/Mindaugas Kulbis 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
degaba
2023. április 18. 15:45
Jól beszélsz Zsolt, menjenek el ezek a k...va anyjukba, vagy inkább az USA-ba, azt maradjanak is ott!! Ez az egész EU meg Európai Bizottság egy szégyen...
Vén Csataló
2023. április 17. 20:39
Az az igazság, hogy nem vagyok teljesen biztos benne, hogy megértették. Hisz tudjuk, milyen kis ostobenkók. Nem ártana elismételni. Még egy párszor.
Igazszó
2023. április 17. 19:25
Tegyetek ellene népszabadságos, szlovákrendszámos bajer, a picsogás, az üres duma és hazudozás helyett! Van rá diplomáciai testületetek, nemzetbiztonsági szolgálataitok, talán még van pár "szövetségesetek" is, no meg egy rakat pénzetek, nem is szólva a vétó jogáról a nato-ban és az eu-ban is. De basztok cselekedni, itt sírtok nekünk, magyarázkodtok, kifogásokat hazudtok. Unalmas. Tegyétek a dolgotokat végre! 13 évnyi alkotmányozó hatalommal talán kormányozni kellene, nem hazudozni, dumálni, közben meg csicskulni. A ceu judapesten pusztít. A soros ügynökei 4 millárd forintnyi dollárra lettek kitömve, míg a nav, a szolgálatok, polt, pintér és a sameszaik vakok és siketek, meg gyanúsítottjuk sincs 1,5 év elteltével. 10 szankciós csomag megszavazva. Buzik, pedofilok, kockásinges agitátorik nyomulnak a sulikban, mig a diákokat utcára vezénylik. A böszme a bandájával a parlamentben tombol, Budaházy és társai börtönben vannak. A többi üres duma. Menjetek a tetves kurva anyátokba!
amca
2023. április 17. 18:25
U kránok megvették a vegyxiüzemet. Hoztak nekem is a melósok 1 kg gombaölőt ??????. 1etlem 1 betű nem volt rajta. Legalább a nevét... Majd a neten megkeresem.. Champion volt. 1 regényt kellett VONA ráírni szabvány szt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!